Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrabrost roditelja

“Zaklada za sigurnost naše djece Ivana Škreb” počela s radom

bandic
Marko Lukunić/Pixsell
17.01.2011.
u 15:08

Članovi Zaklade sutra u 18 sati organiziraju na Kaptolu 27 "okrugli stol" na temu "Sigurnost djece u prometu"

ZAGREB – U zgradi Gradskog poglavarstva danas je predstavljena “Zaklada za sigurnost naše djece Ivana Škreb” koja je i službeno počela s radom. Zakladu su uz pomoć Grada pokrenuli roditelji nesretno preminule djevojčice Ivane, koju je udario automobil dok je prelazila pješački prijelaz.

– Cilj nam je djelovati preventivno i educirati djecu kako se ponašati u prometu da se ovakve tragedije ne događaju – kazala je majka djevojčice Mirjana Škreb.

I gradonačelnik Milan Bandić istaknuo je važnost novoosnovane Zaklade zahvalivši roditeljima na njihovoj hrabrosti.

– Hvala im što su u najtežem trenutku svoga života smogli hrabrost pomoći drugima – rekao je gradonačelnik.

Sutra će članovi Zaklade u 18 sati na Kaptolu 27 održati “okrugli stol” na temu “Sigurnost djece u prometu” te će zainteresirane informirati o svome radu i kako pomoći Zakladi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije