Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije ga vidjela

Zagrepčanka zaradila tešku ozljedu zbog oštećenog šahta na Vukovarskoj ulici

Radovi na SR Njemačke
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
15.01.2019.
u 11:17

Žena nije vidjela da je šaht bio oštećen i označen plastičnim čunjem sa svrhom upozorenja

Teško je ozlijeđena 32-godišnja Zagrepčanka koja je jučer u Ulici grada Vukovaru na Trnju propala u šaht.

Kako je izvijestila zagrebačka policija, žena je oko 13.25 sati hodala po pješačkoj stazi i došla do dijela pločnika na kojem se nalazi metalni nosač poklopca šahta, a koji je na jednom dijelu bio oštećen i označen plastičnim čunjem sa svrhom upozorenja.

No, ona navedenu oznaku nije primijetila već je nailaskom na oštećeni poklopac, nagazivši na njega pala jer se on pomaknuo i djelomično propao. Zbog teške ozlijede liječnička pomoć pružena joj je u KB Sveti Duh.

>> Radovi u Zagrebu

Radovi na SR Njemačke
1/25

Komentara 1

DE
deda1234
11:38 15.01.2019.

Svi samo hodaju ko zombiji..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije