Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neki bi samo okrenuli glavu, ne i on

Zagrepčanka traži pomoć: Želim mu zahvaliti. Podijelite post, možda ga pronađem

javna garaža
Marko Lukunic/PIXSELL
11.08.2019.
u 10:49

Preko Facebook stranice 'Zakaj volim Zagreb', Katarina se odlučila javno zahvaliti na nesebičnoj gesti ali i pronaći muškarca koji joj je pomogao

Katarina Kreko je nedavno imala nezgodu s automobilom u zagrebačkoj javnoj garaži. Pukla joj je guma, ali sreća je što je u tom trenutku naišao muškarac koji joj je priskočio u pomoć i dao dizalicu. Preko Facebook stranice 'Zakaj volim Zagreb', Katarina se odlučila javno zahvaliti na nesebičnoj gesti ali i pronaći muškarca.

"Prekjučer oko 13:30 mi je pukla guma u garaži na langiču! I nije da mi je netko želio pomoći! Čovjek koji mi je pomogao i dao mi dizalicu ne znam mu ni ime! I ovim putem ga možda jedino ponađen! Želim mu se zahvaliti i platiti cugu! Taj dan nije mogao zbog posla. U znak zahvale! Nažalost kontakt od gospodina nemem! Pomognite mi i podjelite post možda ga pronađem! Malo je takvih kao on dobrih ljudi! Neki bi samo okrenuli glavu!", napisala je Katarina.

Foto: Facebook Zakaj volim Zagreb

Ključne riječi

Komentara 14

LU
luksa
11:03 11.08.2019.

Kate čovjek je oženjen!!

VO
vorda400
11:58 11.08.2019.

Ona sad želi njegovu drugu "dizalicu"

HO
horton
10:13 12.08.2019.

Ako sam dobro shvatio članak, on joj je posudio dizalicu, a ona je sama promijenila gumu? :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije