50 27°C
  • Nemojtako:

    Koja parodija, Večernjakovi novinari se uzrujali zbog pravopisa, hahahah. Bolje bi vam bilo da pometete ispred vlastitog dvorišta. Pretpostavljam da je ovo pismo opet neki jeftini pokušaj da se pretpostavljenog nacionalista predstavi kao nepismenjakovića. Pogrješke u pismu su očito umjetne ... prikaži još! i ne odgovaraju stilom, brojem i vrstom "nepismenoj osobi". Nepismene osobe imaju svoj stil, ponavljaju iste vrste pogrješaka. Pismo vjerojatno nikada nije napisano i predstavlja tipičnu literaturu s Facebooka.

  • Deleted user:

    Iz aviona se vidi da je to napsial neki kumrovečki student. Glumi lierala, ali uvijek će prozvati nekoga zbog vjere, nacionalnosti, godina i slično.... to je neki oronuli starac kojem se zanjiše slika druga Tita svaki put kda povuće propuh, ... prikaži još! pa se boji da mu se ne rasadne vođa!

  • Karloho:

    Jad i bijeda....Ovo je najvjerojatnije napisao onaj koji je to objavio na fejsu,da bi mogli ismijavati ljude. Jer tako nepismen uradak ne moze napraviti covjek ciji je materinji jezik hrvatski i takav se nezna sluziti PC-om niti printerom.Radi se ocito ... prikaži još!to o provokaciji koju sada napuhavaju mediji,kao i puno puta dosad...

Još iz rubrike Zagreb

Milan Bandić
3
ZBOG MEMORANDUMA

Nezavisna lista Zagreb traži ostavku Bandića i raspisivanje izbora

Gradilište na rekonstrukciji rotora u Remetincu
KRUŽNI TOK

Bude li zima blaga, rotor će biti u pogonu od travnja 2020.

10
projekt 'okolo'

Vunena srca, svilene skulpture i svjetlosne instalacije: 'Naša djela uljepšat će grad'