Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
21 -1°C
  • Nemojtako:

    Koja parodija, Večernjakovi novinari se uzrujali zbog pravopisa, hahahah. Bolje bi vam bilo da pometete ispred vlastitog dvorišta. Pretpostavljam da je ovo pismo opet neki jeftini pokušaj da se pretpostavljenog nacionalista predstavi kao nepismenjakovića. Pogrješke u pismu su očito umjetne ... prikaži još! i ne odgovaraju stilom, brojem i vrstom "nepismenoj osobi". Nepismene osobe imaju svoj stil, ponavljaju iste vrste pogrješaka. Pismo vjerojatno nikada nije napisano i predstavlja tipičnu literaturu s Facebooka.

  • Deleted user:

    Iz aviona se vidi da je to napsial neki kumrovečki student. Glumi lierala, ali uvijek će prozvati nekoga zbog vjere, nacionalnosti, godina i slično.... to je neki oronuli starac kojem se zanjiše slika druga Tita svaki put kda povuće propuh, ... prikaži još! pa se boji da mu se ne rasadne vođa!

  • Karloho:

    Jad i bijeda....Ovo je najvjerojatnije napisao onaj koji je to objavio na fejsu,da bi mogli ismijavati ljude. Jer tako nepismen uradak ne moze napraviti covjek ciji je materinji jezik hrvatski i takav se nezna sluziti PC-om niti printerom.Radi se ocito ... prikaži još!to o provokaciji koju sada napuhavaju mediji,kao i puno puta dosad...

Još iz rubrike Zagreb

Članovi inicijative "Škola za sve" predali zahtjeve Vladi
IZLAZI I IZ KLUBA SDP-A

Petek: Moj zahtjev za učlanjenje u SDP nije prihvaćen pa sam postao nestranački zastupnik

Obnovljeni rotor u Remetincu pušten u promet
NAPOKON GOTOVO

Nakon više od godinu dana može se voziti rotorom: Za projekt iskorišteno 40 tisuća kubika betona

19
Zadnje pripreme uoči puštanja u promet novog rotora Remetinec
ZAGREBAČKI ROTOR

FOTO Zadnje pripreme prije otvorenja: Postavlja se prometna regulacija