Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZITIVAN PRIMJER

Zagrepčanin oduševljen potezom starice: Ona je junakinja Španskog!

Foto: Zdravko Bošnjak
22.09.2018.
u 23:53

Bakica naravno nije bila ružna nego skromna i da kojim slučajem uđe u onaj film, bila bi prava ljepotica

U Facebook grupi Zakaj volim Špansko lijepa priča objavljena je od strane jednog člana.

"Bakica, moja junakinja, ljepotica Španskog!
Sumorno i hladno subotnje jutro, s padom temperature za desetak stupnjeva u odnosu na dane prije, me dočekalo s neponovljivim prizorom i takvim oduševljenjem te odgovorom na vječito pitanje, zakaj volim Špansko!

Već prošavši grupu kontejnera u različitim bojama na početku ulice, ali baš na početku brojevi od 2 do 12, a noseći neku gajbu u auto, zastanem vidjevši i očekujući da će bakica odložiti, dvije malo veće kartonske kutije, pored kontejnera za papir. Spustih gajbu pored auta i vratim se do kontejnera očekujući da ću te kartonske kutije rado sam rasklopiti i odložiti u veliki kontejner s iritantno malim otvorima! A onda šok! Bakica polako sama trga kutije i komad po komad ubacuje u kontejner za papir", napisao je korisnik koji je zamolio gospođu za sliku kako bi ovjekovječio trenutak.

Foto: Zdravko Bošnjak

"Slikaj, ali neću gledati, ružna sam, imam 85 godina!
A onda mi u sjećanje dođe scena iz filma u kojoj volonter u bolnici vidi karakternu ljepotu kao fizičku pa kad izgubi tu moć se iznenadi shvativši da djevojčica, stara oko 12 godina, koja mu je do tada bila lijepa, u stvarnosti ima potpuno unakaženo lice bolešću.
Bakica naravno nije bila ružna nego skromna i da kojim slučajem uđe u onaj film, bila bi prava ljepotica!", piše u ovoj objavi o simpatičnoj baki koja može svima služiti kao primjer pozitivnog ponašanja

 

 

Ključne riječi

Komentara 26

VI
Vito
07:40 23.09.2018.

nije bila ružna ::: Žalosno je tako opisivati vrijeme starosti i bolesti __ Pojam ružnoće je potpuno osoban, nekom je ružna ruža, nekom je skromna orhideja __ Ili je "u međuvremenu" umrla pa zbog toga piše da je bila??? __ Na koji se način "proljepšala"

BR
bruno877
00:23 23.09.2018.

Ovo je jedna lijepa priča.

Avatar arba_arba
arba_arba
09:52 23.09.2018.

hoce bakica, ne znam kako bi 18 godisnjak obavio posao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije