Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI ZAGREB

Zagrepčanin doživio epileptički napad, spašen zahvaljujući brzoj reakciji pripadnika civilne zaštite

Zagreb: Djelatnici Hitne medicinske pomoći s maskama na licu
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
02.04.2020.
u 19:17

Brzom i pribranom reakcijom Damira Medvešeka i Denisa Tadića spašen je jedan ljudski život, izvijestio je zagrebački Ured za upravljanje u hitnim situacijama

Jedan je Zagrepčanin danas oko 15 sati u Šišićevoj ulici ispred kućnog broja 3 u Novom Zagrebu doživio težak epileptički napad.

No, muškarac je spašen zahvaljujući dvojici pripadnika postrojbi civilne zaštite opće namjene Gradske četvrti Novi Zagreb Istok koji su mu odmah priskočili u pomoć.

Brzom i pribranom reakcijom Damira Medvešeka i Denisa Tadića spašen je jedan ljudski život, izvijestio je zagrebački Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

– Čestitamo kolegama, a ozlijeđenom sugrađaninu želimo brz oporavak. Ovom prilikom želimo zahvaliti i svim drugim pripadnicima postrojbi civilne zaštite Grada Zagreba koji su od 22. ožujka neprekidno  uključeni u pomaganje građanima Grada Zagreba – priopćili su iz Ureda.

 

Ključne riječi

Komentara 1

DA
DarthVader
19:38 02.04.2020.

A i vi objavljujete svakojake vijesti. Majko mila!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije