Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O čemu se radi

Zagrepčani ostali u čudu, avion u niskom letu prelijetao iznad centra grada

Croatia Airlines Airbus A320
Foto: Jurica Galoic/24sata
02.05.2018.
u 15:36

Ista vježba  iznad užeg gradskog područja održat će se i od 15.45 sati do 18.15 sati

U jutarnjim satima stanovnici Zagreba uočili su neobičnu pojavu. Naime, avion Croatia Airlinesa u niskom je letu prelijetao Zagreb čineći "osmice". 

Hrvatski nacionalni avioprijevoznik poručio je za zagreb.info kako se radi o  "planiranom školovanju pilota Croatia Airlinesa, koje je dogovoreno s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe te da je riječ  o uobičajenom praktičnom dijelu pilotskog školovanja, koje uključuje uvježbavanje slijetanja i polijetanja te takozvane zonske letove. Zbog toga je zrakoplov Croatia Airlinesa jutros od 05.45 sati do 07.35 sati  letio na nižim visinama oko MZL Zagreb i užega gradskog područja", a ista vježba  iznad užeg gradskog područja održat će se i od 15.45 sati do 18.15 sati. 

Ključne riječi

Komentara 9

VI
Vito
07:24 03.05.2018.

Zagrepčani ostali u čudu, avion u niskom letu prelijetao iznad centra grada ::: Živim u središtu zagreba i nisam primjetio bilo kakav zrakoplov da je preletio preko Jelačićplaca. __ Molim jasnije objašnjenje što vama u "večernjaku" znači centar Zagreba. __ Možda su zagrePčani ostali u čudu, ali ZagreBčani sigurno nisu, budući je Zagreb od Plesa udaljen 15 km pa zrakoplovi baš i ne lete iznad Zagreba, nego iznad naselja oko Zagreba, što je veeelika razlika.

VI
Vito
07:25 03.05.2018.

Čemu se to Zagrepčani ne čude?! ::: šarenim vratima, purinom dreku

ET
etrao
07:54 06.05.2018.

Zato sam pri kupnji stana morao uzeti osiguranje od pada letjelice!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije