Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
galerija fotografija

Zagrebačke priče: Drugi dio Varšavske

varšavska
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/12
10.04.2014.
u 08:00

Fotoreporter Pixsella Patrik Macek ilustrira kako su pročelja u jednom dijelu Varšavske ulice prekrivena mnogobrojim grafitima

Nedavno smo osnovali radnu skupinu i pripremamo mjere kojima ćemo se ozbiljno uhvatiti ukoštac s problemom vandalskog grafitiranja, objavila je nedavno Gradska uprava.

Varšavska ulica između Gundulićeve i Frankopanske najbolji je primjer potrebe za djelovanjem, ali i pokazatelj opsega devastacije. Za razliku od ušminkanog dijela koji se pruža ka Cvjetnom trgu, u ovom dijelu ulice doslovno je od početka do kraja svaka dostupna površina prekrivena mnogobrojnim grafitima koje je teško nazvati drugačije nego vandalskim.

>>Zagrebačke priče: Zabava za sve

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Komentara 7

Avatar tajar
tajar
21:46 10.04.2014.

Što mogu časne sestre protiv "umjetnika" grafitera koje se indirektno i potiće na ovaj vandalizam.

TB
Toni broo
09:23 11.04.2014.

Grozne i odvratne grafiterske škrabotine koje dominiraju na 90% pošaranih fasada u Zagrebu. Zanimljivo kak razno razne zelene akcije i ostale udruge kojima je kakti stalo do grada, nikad nisu digle svoj glas protiv grafiterskog vandalizm. To nije slučajno je Zagreb unakazuju komunjarski ljevičari koji imaju isti svjetonazor kao i uhljebi neradnički u tim udrugama!

BO
bojnik
18:44 10.04.2014.

A da se to komunisticko ime izbrise i vrati izvorno: Samostanska ulica!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije