Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Projekt Prsten potpore

Zagrebačka županija zapošljava: Traži se 182 pomoćnika u nastavi

Šibenik: U cijeloj hrvatskoj danas traje štrajk u školama
Dusko Jaramaz/PIXSELL
15.07.2021.
u 14:52

Njim je predviđen odabir, edukacija i zapošljavanje osoba na poslovima pomoćnika u nastavi i stručnog komunikacijskog posrednika u osnovnim i srednjim školama na području Zagrebačke županije

U sklopu projekta "Prsten potpore IV" Zagrebačka županija traži 182 pomoćnika u nastavi te jednog stručnog komunikacijskog posrednika za rad sa 196 učenika s teškoćama u razvoju u osnovnim i srednjim školama Zagrebačke županije, koje su ujedno i partneri u projektu. Prijave na javni poziv otvorene su do 16. kolovoza.

Projektom, koji je vrijedan 8,2 milijuna kuna, provodit će se tijekom školske godine 2021./22, a njim je predviđen odabir, edukacija i zapošljavanje osoba na poslovima pomoćnika u nastavi i stručnog komunikacijskog posrednika u osnovnim i srednjim školama na području Zagrebačke županije radi postizanja boljih obrazovnih postignuća, uspješnije socijalizacije i emocionalnog funkcioniranja učenika.  Pomoćnici u nastavi i stručni komunikacijski posrednik zaposlit će se u 29 osnovnih i 8 srednjih škola kojima je osnivač Zagrebačka županija na nepuno radno vrijeme (minimalno 20, maksimalno 35 sati tjedno) ili puno radno vrijeme. Popis škola-partnera projekta i Javni poziv može se pronaći na web-stranicama Zagrebačke županije pod rubrikom Natječaji.

U projektu Prsten potpore III koji je u završnoj fazi (2017.-2021.) bilo je uključeno 219 pomoćnika u nastavi i 1 stručni komunikacijski posrednik za rad sa 245 učenika s teškoćama u razvoju u 36 osnovnih i srednjih škola kojima je osnivač Zagrebačka županija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije