Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U svim gradovima

Zagrebačka županija u subotu cijepi 4458 pacijenata Pfizerovim cjepivom

Dubrovnik: Počelo cijepljenje prioritetnih skupina u Gospinom polju
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/3
16.03.2021.
u 11:05

– Kako bi se proces cijepljenja odvijao prema planu i u skladu s epidemiološkim mjerama, mole se građani da na cijepljenje dolaze u točno dogovoreno vrijeme – kažu u Zagrebačkoj županiji.

Zagrebačka županija u subotu će provesti cijepljenje šire populacije protiv COVID-a, i to cjepivom Pfizera. Cijepljenje će biti organizirano u subotu u svim  županijskim gradovima na devet posebno organiziranih punktova  u terminu od 9 do 17 sati. Popis možete vidjeti u nastavku. 

Foto: Zagrebačka županija/screenshot

– Prema planu i raspodjeli cjepiva županijskog Zavoda za javno zdravstvo procijepiti će se ukupno 4458 pacijenata. Liječnici obiteljske medicine određuju pacijente te ih informiraju od točnom terminu. Kako bi se proces cijepljenja odvijao prema planu i u skladu s epidemiološkim mjerama, mole se građani da na cijepljenje dolaze u točno dogovoreno vrijeme – kažu u Zagrebačkoj županiji. Cijepljenje će biti organizirano putem 42 mobilna tima za cijepljenje koji će biti organizirani tako da će u većim gradovima (Velika Gorica, Samobor i Zaprešić) biti po 6 mobilnih timova, a u ostalim gradovima na svakom će punktu biti 4 mobilna tima.

Osim navedene količine cjepiva za cijepljenje na punktovima, Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije rasporedit će 2532 doze Pfizerova cjepiva ordinacijama obiteljske medicine na području Zagrebačke županije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije