Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija na Trešnjevci

Zagrebačka policija zaplijenila više od četiri kilograma heroina

heroin
Foto: PU zagrebačka
1/3
07.11.2019.
u 12:38

Policijska akcija započela je u utorak nakon što je kod 51-godišnjeg muškarca pronađena nešto manje od grama kokaina

Zagrebačka policija u četvrtak je izložila više od četiri kilograma heroina zaplijenjenog u srijedi u akciji na zagrebačkoj Trešnjevci.

"Statistički gledano, ovo je druga najveća zapljena na području Republike Hrvatske", istaknuto je na izvanrednoj konferenciji u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Policijska akcija započela je u utorak nakon što je kod 51-godišnjeg muškarca pronađena nešto manje od grama kokaina.

Nakon toga pretragom njegove kuće pronađeno je 38 grama heroina, tridesetak grama kokaina, dvije digitalne vage i smjesa za "razrijeđivanje" droge.

Glavna lovina - čak 4,225 kilograma heroina pakiranog u sedamnaest vrećica, policajci su pronašli u sjedalu motocikla parkiranog u garaži.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja kaznena prijava protiv 51-godišnjaka i 43-godišnje žene dostavljena je općinskom Državnom odvjetništvu.

Kako je istaknuto, ova rekordna zapljena uslijedila je nakon što je prije dva dana u Zagrebu pronađeno preko dva kilograma heroina u automobilu srpske registracije.

 

Komentara 1

DV
dvorskaluda
17:58 07.11.2019.

Ma ne, to niste trebali...kaj bu sad bez "goriva"? Tko bu obećaval? Tko bu se zaklinjal? Ajoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije