Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronađen u napuštenoj kući

Zagrebačka policija otkrila kako je ubijen nepoznati čovjek na Knežiji, privela je i osumnjičenog

Foto: Matej Pavelić
1/2
23.01.2022.
u 17:00

Podsjetimo, jutros oko 5.20 ujutro u napuštenoj kući pronađeno je tijelo zasad nepoznatog muškarca s vidljivom ozljedom. Policijske trake okružile su kuću, a susjedi su rekli da ondje često "skvotaju" beskućnici.

Niti 12 sati nakon događaja, zagrebačka je policija privela osobu koja se dovodi u vezu s jutrošnjim pronalaskom tijela nepoznatog čovjeka u Prozorskoj ulici na Knežiji. A otkrili su i kako je do zločina došlo - radilo se o napadu oštrim predmetom

- Obavljenim očevidom, kojim je rukovodilo Županijsko državno odvjetništvo uz stručnu pomoć ekipe za očevide Policijske uprave zagrebačke, je utvrđeno kako je 23. siječnja između ponoći i 5.20 sati nepoznati počinitelj u napuštenoj kući najvjerojatnije oštrim predmetom nanio ozljede 54-godišnjaku koji je uslijed ozljeda na mjestu događaja preminuo, a nakon čega se počinitelj udaljio s mjesta događaja. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Osoba koja se dovodi u vezu s ovim događajem nalazi se u službenim prostorijama te je u tijeku kriminalističko istraživanje - priopćili su iz PUZ-a. 

Postjetimo, jutros oko 5.20 ujutro u napuštenoj kući pronađeno je tijelo nepoznatog mušarca s vidljivom ozljedom. Policijske trake okružile su kuću, a susjedi su rekli da ondje često "skvotaju" beskućnici. 

Ključne riječi

Komentara 3

RA
radolizem
18:01 23.01.2022.

Sukob je vrlo vjerojatno bio oko alkohola! Sada ćemo slijedećih 20 godina, mi, porezni obveznici, svaki dan plaćati 500 kuna po danu za ubojicu. Ovo je najskuplje po državu. Dakle, godišnje će nas ubojica koštati 182.000 kuna, tj. 3 milijuna i 650 kuna u slijedećih 20 godina.

LA
lajh1985
18:36 23.01.2022.

Taman ovome netko pase da sada dobije papire jel ce ispast kao da se tu sra.a dogadaju pa bolje da odmah naprave zgradu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije