Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavlje na bundeku

Zagrebačka 'Norijada' prošla bez većih incidenata, hitna intervenirala 30-ak puta

Norijada u Zagrebu
Foto: Paula Hađur
1/4
25.05.2022.
u 22:58

Timovi Hitne medicinske pomoći do 20 sati imali su 32 intervencije, prvenstveno radi alkoholizma i ozljeda

Zagrebačka "Norijada" kojom maturanti slave završetak srednjoškolskog obrazovanja prema policijskim podacima prošla je bez većih incidenata dok je hitna pomoć intervenirala 30-ak puta zbog alkoholizma i ozljeda. 

Zagrebačka policija izvijestila je da nije bilo značajnijih sigurnosnih događanja te da su intervenirali tek u nekoliko slučajeva, uglavnom zbog upotrebe pirotehnike i prekršaja protiv javnog reda i mira zbog čega je nekoliko osoba privedeno u službene prostorije policije.

Timovi Hitne medicinske pomoći do 20 sati imali su 32 intervencije, prvenstveno radi alkoholizma i ozljeda, doznaje se od glasnogovornice gradonačelnika Dinke Živalj. Na bolničko liječenje prevezena su četiri maturanta radi alkoholizma i ozljeda.

Živalj kaže da se prema dojavama ekipa na Bundeku do 21.45 sati već znatno smanjio broj sudionika Norijade. Zagrebački maturanti u srijedu su od jutra slavili završetak srednjoškolskog obrazovanja. Okupili su se na Trgu bana Jelačića odakle su preko Zrinjevca došli do Bundeka gdje je grad priredio glazbeni i scenski program.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije