Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proslava Oluje

Zagrebačka HVIDR-a: Razočarani smo postupcima državne vlasti

Knin
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
06.08.2015.
u 14:25

Pišu da hrvatska vlast ni na koji način nije reagirala na, kako kažu, "politička orgijanja predsjednika i premijera srbijanske države

Predsjednik Zajednice Udruga HVIDR-a Grada Zagreba Ante Tandara u priopćenju je izrazio "ogromno razočaranje protagonistima političke državne vlasti i mjerodavnih institucija pravne države za koju smo se borili i gubili živote najvrjednijih hrvatskih sinova tijekom Domovinskog rata devedesetih godina".

Pišu da hrvatska vlast ni na koji način nije reagirala na, kako kažu, "politička orgijanja predsjednika i premijera srbijanske države, paljenje hrvatskih zastava ispred hrvatskog veleposlanstva te  nazivanja današnje hrvatske države 'ustaškom Pavelićevom tvorevinom'.

'Događanja naroda'

"Dok smo obilježavali Dan pobjede i 20. obljetnicu 'Oluje', u Hrvatskoj se bez rekcije službene vlasti u organizaciji Srpskog narodnog vijeća opet provode 'događanja srpskog naroda'", stoji u Tandarinom priopćenju.

Razočarani su i jer se na svečanosti u Kninu nije pojavio ministar branitelja Predrag Matić, a "hrvatska državna vlast pobjegla je od branitelja i svojeg naroda, te je vijence za poginule heroje u oslobađanju kraljevskog grada Knina polažila u ranim jutarnjim satima".

>>Hrvatska uputila oštar prosvjed Srbiji zbog paljenja zastave u Beogradu

>>Vojislav Šešelj u Beogradu opet palio hrvatsku zastavu

Komentara 21

Avatar Oluja 2015
Oluja 2015
14:55 06.08.2015.

Hrvatski narod je branio i obranio Hrvatsku , imamo pravo slaviti Pobjedu nad srbočetničkim agresorima . Nismo napadali srbiju , mi smo se branili i obranili od srbočetničke agresije , zato i slavimo Oluju a oni imaju pravo da sese ljute . Kako bi tek srbi cvilili da su izgubili rat U srbiji kada ovako cvile što su izgubili rat kao agresori na Hrvatsku ??????????????????????'

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
15:04 06.08.2015.

U na čelu, pa kaj ste tolko opsjednuti sa Srbijom?! Mi smo u EU i boli nas briga za njihovim kmečanjem.

LA
Latz
15:19 06.08.2015.

Jos kad bi vi shvatili da je to najbolja reakcija --- nastaviti svojim poslom i baviti se konkretnim problemima. Tada oni ispadaju smiješnim pajacima što im šteti u svakom pogledu, a i nama bi ako se na svaku izjavu i glupost damo uvući u prepucavanje. Nek se sramote sami...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije