Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gornje Vrapče

Pokraj spomenika NOB-a osvanuo natpis 'Trg Zlatka Hasanbegovića – domaći človek'

Gornje Vrapče
09.02.2018.
u 09:51

Spomenik s popisom palih boraca iz Općine Vrapče nalazi se na križanju Vrapčanske ulice i Horvatnice

Pokraj spomenika palim borcima NOB-a u Gornjem Vrapču u Zagrebu osvanula je ploča s natpisom "Trg Zlatka Hasanbegovića – domaći človek".

Predsjednik Odbora za imenovanja naselja, ulica i trgova zagrebačke Skupštine Zlatko Hasanbegović, podsjetimo, ovaj je tjedan sudjelovao u burnoj raspravi u Skupštini o imenovanju ulica po partizanskim borcima i bitkama NOB-a.

Spomenik s popisom palih boraca iz Općine Vrapče nalazi se na križanju Vrapčanske ulice i Horvatnice.

Autor spomenika hrvatski je kipar Pavao Perić, inače autor većeg broja memorijalnih spomenika.

Gornje Vrapče
1/9

Komentara 81

DU
Deleted user
10:08 09.02.2018.

Ovo je rasulo, a ne država. Dajte već jednom počnite kažnjavati "satiričare". Toga što se tu ima, nema ni u zadnjem afričkom selu s kolibama od blata.

FN
Fr@njo
10:25 09.02.2018.

moze i ostati..

DU
Deleted user
10:44 09.02.2018.

Skojevci su vam u vašem HDZ. Neki od njih vjerojatno još uvijek imaju crvenu knjižicu za svaki slučaj da se vlast ne bi promijenila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije