Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREB - NEPOPRAVLJIVI GRAD

Duhovi ukletog grada: Tomašević se bori s Bandićevim duhom, SDP ruši mostove

17.09.2022.
u 17:27

Zašto su se zagrebački SDP-ovci našli u stranačkom zaleđu, ni VAR ne bi ustanovio, kad bi se elektronika uvela u politiku. Još nisu oporavili stranku koja je bila raspuštena u glavnome gradu, a ubijaju novog vola radi šnicle. U SDP-u, valjda, nema nikakve komunikacije kad Viktor Gotovac može dignuti na noge cijelu stranku i uzbuditi pola države, zato što stranačka centrala drži liniju s partnerom Možemo, zaobilazeći zagrebačku filijalu.

Komentara 24

DU
Deleted user
19:12 17.09.2022.

Sad lupajte po loncima po balkonima za protiv ove neradnicke bagre koja nikad nista radila nije. E moja djeco komunizma....e moj narode....

Avatar antikomunist6
antikomunist6
18:11 17.09.2022.

Kako? Tomaševiće se bori s Bandićevim duhom? Mislim da se Bandič, kakav god bio, u grobu okreće kad sve ovo vidi!

ST
stefj
19:36 17.09.2022.

Tomašević se bori sam sa sobom, a Bandić mu je glavni izgovor za nesposobnost. Zagreb je bio i u težim situacijama nego danas, a tramvaji i autobusi su češće i redovitije vozili, smeće se češće odvozilo itd... Dajte stvarno, ova vlast u Zagrebu proizvodi nove probleme, da bi se onda prikazala herojem rješavajući nešto ćega nije trebalo niti biti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?