Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PROJEKT

Dodjeljuje se priznanje Mladi Gradonačelnik Zagreba

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/2
12.08.2019.
u 13:50

Javni poziv za nagradu objavio je jučer Savjet mladih Grada Zagreba,

Ako imate imate između 15 i 30 godina, želite pomoći vršnjacima u svom gradu i imate ideju kako to učiniti, možete se prijaviti za priznanje “Mladi gradonačelnik Grada Zagreba” koje će se prvi puta dodijeliti u listopadu.

Javni poziv za nagradu objavio je jučer Savjet mladih Grada Zagreba, a zamjenica predsjednice Savjeta Gloria Gudelj objasnila je da će kandidati biti odabrani na temelju znanja i iskustva s postojećim projektima za mlade u gradu.

Prijava, osim životopisa i obrazloženja za prijavu uključuje i slanje motivacijskog pisma te eseja u kojem će predstaviti svoja dva projekta i idejna rješenja za mlade koja bi oni proveli da su gradonačelnik ili gradonačelnica.

Sva će dokumentacija biti dostupna na gradskim web stranicama, a rok za prijavu je mjesec dan

Komentara 2

DV
dvorskaluda
19:06 12.08.2019.

Na dan mentalnog zdravlja - e pa to je jedino bitno u toj priči, jer pojašnjava sve.

Avatar liquidsky
liquidsky
08:55 13.08.2019.

Uvjet: odležanih godinu dana u popravnom domu zbog maloljetničke delinkvencije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije