Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIHUANA

Zagreb: Pronađen laboratorij za uzgoj 'trave'

marihuana
Foto: MUP
1/5
12.02.2019.
u 15:52

Zagrebačka policija uhitila je 37-godišnjaka koji je u kući u zagrebačkom naselju Trnava imao laboratorij za uzgoj marihuane, a posjedovao je i dva kilograma te droge te 204 stabljike konoplje

Zagrebačka policija uhitila je 37-godišnjaka koji je u kući u zagrebačkom naselju Trnava imao laboratorij za uzgoj marihuane, a posjedovao je i dva kilograma te droge te 204 stabljike konoplje, izvijestila je policija.

Nakon saznanja da se 37-godišnjak bavi uzgojem i preprodajom marihuane policija je pretražila njegovu kuću, gdje je je pronađen laboratorij za uzgoj bilja sa sustavom za osvjetljavanje, ventilaciju i filtriranje, ali i 204 stabljika konoplje i 236 grama marihuane.

Drugog dana pretražen je i njegov drugi stan gdje je nađeno još 1914 grama marihuane pakirane u 11 staklenki, jedna plastična vrećica te jedna digitalna vaga za precizno mjerenje.

"Utvrđeno je da je 37-godišnjak od lipnja 2018. godine do veljače 2019. godine u stanu obiteljske kuće na području Trnave korištenjem uređaja za emitiranje svijetlosti, uređaja za ventilaciju i filtriranje zraka stvorio potrebne uvjete za umjetni uzgoj bilja gdje je sadio konoplju koju je potom sušio i usitnjavao, a nakon toga bi tako pripremljenu marihuanu u stanu na području Medveščaka prepakiravao i pripremao za daljnju preprodaju", izvijestia je policija. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 37-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

Osječanin 'pao' s 5,5 kilograma marihuane

Ključne riječi

Komentara 9

OB
ObrenM
16:55 12.02.2019.

Sto diraju mladog poduzetnika,on samo proizvodi vitamine za zdravlje.Predlazem ga za poduzetnika godine.

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
16:58 12.02.2019.

pustite čovjeka na miru!

NI
nirovad
17:12 12.02.2019.

sadnice prosljediti u Slavoniju i posaditi početnu plantažu pa nastviti punim kapacitetom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije