Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zatvorene ulice

Radovi u Sesvetama i na Svetom Duhu

Radovi na cesti
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
02.08.2017.
u 09:11

Ljetni radovi i dalje su u punom jeku...

Ulica Sveti Duh zatvorena je za promet do 14. kolovoza. Zbog uređenja kolnika na dijelu od ulice Dunjevac do ulice Bijenik vozi se obilaznim pravcima preko Mikulića, Fraterščice, Črnomerca i Krčelićeve, a razdvojena je i ZET-ova linija 128 koja će iduća dva tjedna voziti na dvije relacije. Prva će povezivati Črnomerec i Sveti Duh, a druga Bijenik i Lukšić.

– Isfrezat ćemo stari asfalt, zamijeniti kanalske poklopce i slivničke rešetke, ugraditi dva sloja novog asfalta te iscrtati horizontalnu signalizaciju – objasnio je tehnički direktor Zagrebačkih cesta Josip Turković na jučerašnjem otvorenju radova te zamolio građane za razumijevanje.

Strpljenja moraju imati i stanovnici Sesveta gdje danas počinje rekonstrukcija raskrižja Dugoselske i ulice Bedema ljubavi kojima se neće moći voziti do 2. rujna, a obilazni pravci su preko čvorova Kraljevečki Novaki, Ivanja Reka i Rugvica. I autobusi 269 od Borongaja do Sesvetskog Kraljevca vozit će novom trasom preko Cerske ulice, Ulice Dragutina Domjanića te Školske ulice.      

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije