Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pali drogeraši

Policija uhvatila mladiće dok su prodavali marihuanu djevojci

joint
Foto: DARRYL DYCK/Press Association/PIXSELL
17.08.2017.
u 11:22

Djevojka je po policijskom izvješću predala pet grama marihuane, dok su osumnjičeni iz automobila predali 250 grama marihuane i digitalnu vagu

Zagrebačka policija uhvatila je u dva odvojena slučaja četvoricu mladića od kojih je zaplijenila više od pola kilograma marihuane, stotinjak tableta ecstasyja i 15-ak grama amfetamina.

U prvom slučaju zagrebački policajci uhvatili su muškarce u dobi od 27 i 23 godine koje sumnjiče da su nabavljali veće količine marihuane, MDMA i amfetamina namijenjenih neovlaštenoj prodaji.

Policajci su ih zaustavili u utorak u Novom Zagrebu pa su im osumnjičeni prilikom legitimiranja dragovoljno izručili 15-ak grama amfetamina, 260 grama marihuane i 100 tableta MDMA.

U drugom slučaju uhvaćena su dvojica 21-godišnjaka koji su u utorak oko 19 sati na području Dubrave zatečeni u preprodaji marihuane 20-godišnjakinji. Djevojka je po policijskom izvješću predala pet grama marihuane, dok su osumnjičeni iz automobila predali 250 grama marihuane i digitalnu vagu.

Komentara 4

Avatar Pavel ic
Pavel ic
12:14 17.08.2017.

policija izgleda smije samo građane kažnjavati čim imaš malo novca nesmiju ni presmrditi

Avatar Papatest
Papatest
13:10 17.08.2017.

Što opet je Bujanec dilao

DU
Deleted user
07:23 18.08.2017.

I sada da zbog dilanja dobe 20 godina zatvora, jer tko bi pametan tada dilao drogu, izići će prije nego što su ušli u zatvor? Ne treba loviti šefa, nego mu porezati noge (dilere)! No naši zakoni nisu dobri u tom dijelu kriminaliteta! Jedan diler može otjerati u narkomaniju stotine znatiželjne djece!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije