Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZBOJNIŠTVO

Uhićen muškarac koji je sjekirom provaljivao u zlatarnice

Foto: screenshot/Facebook
16.01.2019.
u 12:17

Sumnja se da je pokušao provaliti u još dvije zlatarnice do kojih se dovezao biciklom. Sjekirom je pokušao razbiti izlog, ali bezuspješno

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio tri kaznena djela teške krađe, od kojih su dvije u pokušaju. Sumnja se da je 19. studenoga 2018. godine u poslijepodnevnim satima došao do zlatarnice u Ulici Dubrava i sjekirom razbio izlog te otuđio nakit, napravivši štetu koja iznosi otprilike 137.000 kuna.

Također, sumnja se da je pokušao provaliti u još dvije zlatarnice do kojih se dovezao biciklom, gdje je sjekirom pokušao razbiti izlog, ali bezuspješno. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici osumnjičenog su predali pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće dostavili su nadležnom državnom odvjetništvu.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar najbolji13
najbolji13
12:49 16.01.2019.

jednom ce netko pametan ponoviti za mnon iz kojigh razloga postavljate kamere svuda?U civilizaciji vode se vec te debate..Ako vam nije jasno proucite kazneni zakon rh pa pogledajte tko ima ovlasti postavljat i snimati tj vrsiti pomocu video nadzora identifikaciju osoba--

IG
Igi125
19:45 16.01.2019.

O sumnjivcu koji je navodno sarao po kipu pokojnog predsjednika ima preko sto komentara. O uhicenju ludaka koji je po gradu hodao sa sjekirom i pokusavao pljackati zlatarne samo pet. I od tih pet dva su vezana uz clanak. Ocito je sprej puno opasniji od sjekira.

GL
GladysRose
12:24 16.01.2019.

Izrađujem više od 7 tisuća dolara mjesečno radeći skraćeno radno vrijeme.Čula sam da mi drugi ljudi govore koliko novca mogu zaraditi na internetu,pa sam odlučio da ga pogledam.Pa,sve je to bilo istina i potpuno je promijenilo moj život. ---->>>> www.WebJob33.Com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije