Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi modni event

Zagreb IN Style - revije isključivo mladih dizajnera

'25.10.2012., Zagreb - Mlade nade hrvatske modne scene  15. studenog ove godine odrzati ce reviju u Lobby baru. Katarina Mamic Photo: Borna Filic/PIXSELL'
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/3
10.11.2012.
u 12:00

Zagreb IN Style novi je modni događaj, kojem je cilj potaknuti mlade dizajnere, a ova će im revija biti odskočna daska

Sredinom studenoga u Zagrebu počet će još jedan modni event, koji bi, prema riječima organizatora Alena Ljubića, trebao biti nova polazna točka mladih dizajnera. Ideja je da takve revije, nazvane Zagreb IN Style, obiđu veće hrvatske gradove. Cilj je, kaže Ljubić, pomoći mladim dizajnerima. Od onih koji su se prijavili, izabrano je najboljih sedam. Jedan od njih je i Katarina Mamić, koja prodaje samo preko Facebooka, a studira na Tekstilno-tehnološkom fakultetu. Orijentirala se na haljine i žensku kolekciju nosivu, kako sama kaže, samo najhrabrijima. Za reviju je pripremila dugačku, žutu haljinu kojoj je cijena 500 kuna. Njezina kolegica s fakulteta Ivana Pasinek u modu se zaljubila nakon što je završila srednju školu za kipara.

– Počela sam sama sebi krojiti pa sam shvatila da mi je moda bitnija. Baza radova su mi jakne, a ovaj put predstavit ću jaknu sa zakovicama, tvrđeg kepera s dijelovima zmijskog uzorka. Cijena joj je 500 kuna – rekla je Pasinek. Obje će nastupiti sa svojim radovima 15. studenoga u Lobby baru u Eurotoweru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije