Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VODIČ ZA DOGAĐANJA

Zagreb danas: Santana u Vintageu, Mimi u HNK

29.0Svjetski poznati gitarist Carlos Santana nastupio je ispred zadarskih Jazina pred nekoliko desetaka tisuca posjetitelja. Photo: Dino Stanin/PIXSELL
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/3
25.03.2016.
u 16:00

Prijedlog današnjih događanja u gradu

1. Tribute velikom Santani

Grupa Positivo nastupa večeras u Vintage Industrial Baru, gdje će se prvi put održati tribute koncert velikom gitaristu Carlosu Santani. Nastup počinje u 23 sata, a adresa je Savska cesta 160.

2. Mimi u HNK

Večeras će se u HNK prikazati opera ‘‘Mimi’’, koja se oslanja na Puccinijevu ‘‘La Bohème’’. Režiju potpisuje Francuz Guillaume Vincent, dirigent je Darijan Ivezić, a predstava počinje u 19.30 sati.

3. Strogo kontrolirani vlakovi

‘‘Strogo kontrolirani vlakovi’’ kultni je češki film koji je 1966. godine režirao Jirí Menzel, a prikazuje se večeras u 19 sati u kinu Tuškanac. Radnja filma odvija se potkraj Drugog svjetskog rata.

4. Gallery otvara novu sezonu

Gallery club na Jarunu večeras otvara svoju novu sezonu. Počet će RnB Vibes programom, a glazbu će puštati DJ Indy i DJ Daisy. Vrata kluba otvaraju se u 23 sata.

Komentara 2

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
16:14 25.03.2016.

vecernji jeste li vi normalni...staviti sliku santane i naslov santana u vintageu...treba vas tuziti zbog sirenja dezinformacija...saljem ovo sluzbenoj stranici carlosa santane...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije