Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VODIČ KROZ DOGAĐANJA

Zagreb danas: počinje festival dječjih filmova, mjesec frankofonije dolazi u Sax

Marion Sila, francuska kantautorica nastupa večeras u Saxu
Foto: Marion Sila
1/3
16.03.2016.
u 16:00

Pripremili smo četiri prijedloga kako provesti kišnu i oblačnu srijedu

1. Marion Sila u Saxu

Francuskinja rođena u srcu Provanse Marion Sila nastupa večeras u klubu Sax. Harmonika i mikrofon sve su što treba ovoj svestranoj umjetnici na pozornici, a koncert počinje u 20.30 sati.

2. Počinje KinoKino

Danas počinje prvi KinoKino festival dječjih filmova, na kojem će se u četiri dana prikazati tridesetak ostvarenja. U programu su predviđene i radionice vezane uz film, a lokacija je Kino Europa.

3. Polje tumula

Veliko arheološko nalazište pokraj žumberačkog sela Budinjaka iskopavalo se 10-ak godina, a rezultati će biti predstavljeni na izložbi u Muzeju grada Zagreba koja se otvara večeras u 19 sati.

4. “Žena” u HNK

“Žena”, nova drama koja od ovoga mjeseca igra u Hrvatskom narodnom kazalištu, izvodi se i večeras u 19.30 sati. Nastala je prema tekstovima Josipa Kosora “Žena” i “U Café du Dôme”.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije