Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 200
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na udaru

Bandićevu izvješću ne vjeruju ni lijevi ni desni

Andrija Mikulić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
21.03.2018.
u 08:28

SDP upozorava kako je u komunalnu i prometnu infrastrukturu uloženo dvadeset posto manje od planiranog novca

Prepreke kao metoda sprečavanja odlaganja glomaznog otpada nije loša ideja u teoriji, ali Grad će način njihova postavljanja morati dodatno objasniti – rekao je jučer predsjednik Gradske skupštine Andrija Mikulić (HDZ) koji je, ususret sutrašnjoj sjednici, kao najvažnije točke istaknuo ponovni pokušaj smanjenja plaće njegovim savjetnicima te savjetnicima gradonačelnika, koju neće podržati, te prijedlog Odluke o načinu i izmjenama nerazvrstanih cesta kod koje se uvodi mogućnost njena davanja u zakup izravnom pogodbom, što smatra spornim.

Nije zadovoljan ni izvješćima o radu gradonačelnika, baš kao ni gradski SDP.

– Izvješće o realizaciji projekata i programa iz prošle godine govori da je 20 posto manje realizacije nego što je planirano u vezi s komunalnom i prometnom infrastrukturom. Postotak vezan uz program izgradnje društvenih objekata još gori je, 52 posto. Od 229 milijuna kuna, koliko je bilo planirano, prema izvješćima je realizirano 120 milijuna kuna – objasnio je v. d. predsjednika zagrebačkog SDP-a Saša Molan, pa dodao kako se tek sad iz izvješća vidi da je stanje gore nego što se dosad mislilo te da je Zagreb u krizi.

Pogledajte i galeriju 5 zelenih oaza u Zagrebu za bijeg od svakodnevnice:

Andrija Mikulić
1/33

Komentara 9

Avatar sindarela
sindarela
10:29 21.03.2018.

Bandić i Bero pušu u isti rog malo lijevi pa malo desno šegrt je naučio od gazde kak se to dela

PU
Pukovnik
10:22 21.03.2018.

Kao da su oni bolji ... samo im je žao da njihove ruke nisu u blagajni i da ne mogu uhljebljivati.

DA
darwil
10:00 21.03.2018.

5000 uhljeba koje je zaposlio u Gradu i Holdingu vjeruju mu i na neviđeno t.j. unaprijed, on je za njih Hudolini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije