Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomoć grada

Za zaštitu životinja i šumarstvo 500.000 kuna

noina arka,životinje,mačke (1)
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
27.03.2015.
u 07:30

Najviše novca, 265 tisuća kuna dobila je udruga Noina arka za nastavak projekta Hitne pomoći životinjama i svoj azil

S nešto više od pola milijuna kuna Ured za poljoprivredu sufinancirat će projekte udruga koje djeluju na području grada iz područja zaštite životinja, poljoprivrede, šumarstva i lovstva. Najviše novca dobila je udruga Noina arka koja će s 240 tisuća kuna nastaviti projekt Hitne pomoći za ranjene životinje, a još 25 tisuća kuna dobila je za rad azila.

Udruga Prijatelji životinja za programe edukacije građana dobila je također 25 tisuća kuna. Udruga Krila za terapijsko jahanje dobila je 10 tisuća za nastavak programa 'Dobro se dobrim vraća', a gljivarsko društvo Prosenjak isto toliko za izradu web portala s bazom gljiva Zagreba i okolice.

Za nastavak projekta 'Gradska pčelarska služba 112' udruga Pčelinjak dobila je 10 tisuća kuna. 

Noina Arka u središtu Njemačke

Komentara 1

Avatar ankabutorac
ankabutorac
09:44 28.03.2015.

Ljudi , usvojite ove male misheke koji cekaju na topli dom, malo papice i puno njeznosti....dobit cete od njih vise nego vi njima dajete...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije