Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Važne izmjene

Za vikend se održava Delty Rally, ZET-ove linije prema Novom Zagrebu mijenjaju trasu

INA Delta Rally
Foto: Davor Puklavec/pixsell
1/4
22.09.2020.
u 17:19

Izmene će biti i na autobusnim linijama 140 (Mihaljevac – Sljeme) te 263 (Dubec – Sesvete – Kašina - Planina Gornja).

Ovog vikenda, odnosno u petak i subotu, održava se automobilistička utrka Ina Delta Rally. To znači da će zbog toga doći do značajnih izmjena na određenim ZET-ovim linijama koje putuju s Glavnog kolodvora, kao i na autobusnim linijama 140 (Mihaljevac – Sljeme) te 263 (Dubec – Sesvete – Kašina - Planina Gornja).

Linije 166, 221, 241, 242, 268, 310, 311 i 330:

U petak, između 15.45 i 24 sata, ove će linije s Glavnog kolodvora putovati izmijenjenim trasama u oba smjera, i to s Glavnog kolodvora Ulicom Hrvatske bratske zajednice, lijevo na Slavonsku aveniju, desno na Držićevu, desno na Aveniju Dubrovnik te lijevo na Aveniju Većeslava Holjevca i nastaviti uobičajenim trasama do krajnjih odredišta. Za vrijeme posebne organizacije prometa, autobusi će iz smjera Glavnog kolodvora koristiti stajalište Nacionalna i sveučilišna knjižnica na jugoistočnoj strani raskrižja Ulice Hrvatske bratske zajednice i Slavonske avenije, a u smjeru Glavnog kolodvora stajalište Muzej suvremene umjetnosti na jugoistočnoj strani raskrižja Avenije Dubrovnik i Avenije Većeslava Holjevc, poručuju u ZET-u. 

Linije 219, 220 i 229:

Prometuju s Glavnog kolodvora Ulicom Hrvatske bratske zajednice, skreću lijevo na Slavonsku aveniju, desno na Aveniju Marina Držića, desno na Aveniju Dubrovnik, zatim skreću lijevo u Ulicu Savezne Republike Njemačke otkuda nastavljaju uobičajenim trasama. Iz smjera Glavnog kolodvora privremeno će se koristiti stajalište Nacionalna i sveučilišna knjižnica na jugoistočnoj strani raskrižja Ulice Hrvatske bratske zajednice i Slavonske avenije, a u smjeru Glavnog kolodvora stajalište Središće na jugoistočnoj strani raskrižja Avenije Dubrovnik i Ulice SR Njemačke.

Linija 234: 

Od Glavnog kolodvora vozit će Ulicom Hrvatske bratske zajednice odakle će skrenuti lijevo na Slavonsku aveniju, zatim desno na Aveniju Marina Držića te preko Mosta mladosti i Avenijom Dubrovnik do Remetinečkog rotora gdje skreće lijevo na Remetinečku cestu i nastavlja vožnju uobičajenom trasom. Iz smjera Glavnog kolodvora, linija 234 će privremeno koristiti stajalište Nacionalna i sveučilišna knjižnica na jugoistočnoj strani raskrižja Ulice Hrvatske bratske zajednice i Slavonske avenije.

Linije 140 i 239: 

Nastavak utrke u subotu  uvjetuje obustavu autobusne linije 140 (Mihaljevac – Sljeme), u vremenu od 7 do 19 sati, dok će linija 263  u istom periodu biti skraćena te će autobusi prometovati do stajališta Kašina-okretište. U smjeru Dupca polasci će se ostvarivati prema voznom redu.

Komentara 1

LA
larala
19:34 23.09.2020.

Prije 2 tjedna smo svakodnevno brojali novooboljele sa auto događanja Zagreb-Novalja - Split i gradskim vlastima to očito nije dovoljno već idu dalje relly, prosvjedi, parade jer koga briga za ljudske živote i medicinsko osoblje koje pada sa nogu kadd se u njihove džepeke slijeva lova....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije