Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi detalji

Za pješakinju koban bio prelazak preko zebre na crveno svjetlo

Ilustracija
Foto: Luka Klun/PIXSELL
06.12.2019.
u 16:10

Nesretna pješakinja stupila je na kolnik Zagrebačke avenije dok je na semaforu za pješake bio uključen znak crvenog svjetla i prijelaz preko ceste pješacima nije bio dopušten, utvrdila je policija

Za djevojku koja je u petak ujutro na križanju Zagrebačke i Nehajske ulice poginula u naletu automobila kobno je bilo što je prelazila preko pješačkog prijelaza dok je na semaforu za pješake bilo uključeno crveno svjetlo, utvrdila je zagrebačka policija.

U nesreći, koja se dogodila oko 5,50 sati, poginula je 25-godišnja pješakinja na koju je naletio osobni automobil Hyundai zagrebačkih oznaka kojim se srednjom trakom sjevernog kolnika Zagrebačke avenije u smjeru zapada kretao 53-godišnji vozač.

Nesretna pješakinja stupila je na kolnik Zagrebačke avenije dok je na semaforu za pješake bio uključen znak crvenog svjetla i prijelaz preko ceste pješacima nije bio dopušten, utvrdila je policija.

Komentara 2

Avatar mladen valentić
mladen valentić
11:34 07.12.2019.

Vozaču zaklanja pogled vozilo u prometnom traku do njega, pogotovo ako je u suprotnom traku nekakvo kombi ili teretno vozilo, pješak uspije proći jednu prometnu traku ali podleti pod kotače vozila u drugoj traci i vozač ne stigne reagirati da izbjegne nalet na pješaka, jer se ne nada da će neki pješak izigravati kamikazu. Radi se o glavnoj prometnici pravac zapad-istok, prometnici s 3 trake u svakom smjeru, da se vozila kreću brzinama od 60-70 km na sat. Ovoj pješakinji, odnosno njezinoj obitelji bi bilo draže da je platila kaznu zbog nepropisnog prelaženja, nego što je ovako završila. Samo ovo je stvaran život a ne kompjuterska simulacija, pa da možeš početi ispočetka!

ZO
Zooltan
07:00 07.12.2019.

I to ne mora značiti da je pješakinja kriva ako je ovaj objesno vozio brzinom većom od dopuštene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije