Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gužva na smotri Hrvatske vojske

Za fotkanje na oklopnjacima čekalo se u redu

Obilježavanje 27. obljetnice formiranja OSRH na jezeru Jarun
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/9
28.05.2018.
u 08:32

Najviše mi se sviđaju veliki kamioni, iako su i malo strašni, priznala je Maja Buzak, kojoj je otac asistirao da “damski” siđe s MRAP-a.

– Ja sam počeo biti zaljubljen – komentirao je jedan od mnogih klinaca koji su oduševljeno razgledavali tenkove, haubice, helikoptere... izložene ovoga vikenda na obali jarunskog jezera u povodu obilježavanja dana Hrvatske vojske i njezina kopnena dijela, odnosno 27. obljetnice osnivanja Oružanih snaga RH. Najviše su uživala upravo djeca koja su stvarala redove ispred ulaska u svako oklopno vozilo, a gledanju kroz nišane te fotografiranju na tenku ili kraj rakete malo je tko odolio.

– Svake godine dolazim s tatom i najviše mi se sviđaju veliki kamioni, iako su i malo strašni – priznala je Maja Buzak, kojoj je netom prije otac asistirao da “damski” siđe s moćnog MRAP-a. Neki su drugi pak možda osjetili i poziv za buduću karijeru šetajući među punktovima na kojima su se mogle naći informacije o karijeri vojnika, pilota, ali i vatrogasaca te policajaca.

Obilježavanje 27. obljetnice formiranja OSRH na jezeru Jarun
1/17

– Prvi sam put na ovoj smotri i sve mi se sviđa, ali najbolji su tenkovi u kojima bih se volio voziti kad narastem – rekao je Luka Čorak, koji je u razgledavanju uživao s tatom i tri brata. Posluživao se i vojnički grah, a dok su najmlađi trčali od jednog eksponata do drugoga, stariji su komentirali tehničke karakteristike.

– Vozio sam se u nekim od oklopnjaka i ovo je sjajna prilika da vidim kako je vojska napredovala – rekao je Dubravko Čorak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije