Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na području sesveta

Za dječja igrališta više od četiri milijuna kuna

dječje igralište
ilustracija
20.04.2016.
u 16:00

Do kraja godine u više mjesta mališani će se igrati u novom okruženju, a bit će uređen i street work out teren u Novom Jelkovcu

Najmlađi stanovnici Sesveta, točnije Cerja, Dobrodola, Đurekovca, Jelkovca, Kašine, Sesvetskog Kraljevca, Starog Brestja, mogu biti zadovoljni – s toplijim vremenom na tome dijelu počinju radovi na uređenju dječjih igrališta.

Na cijelom području Sesveta za uređenje dječjih igrališta do kraja godine uložit će se iz programa malih komunalnih akcija nešto više od četiri milijuna kuna.

U budžetu je planiran i iznos od 400 tisuća kuna za uređenje street workout igrališta u Ulici Borisa Urlicha u Novom Jelkovcu. Zadovoljni mogu biti i stanovnici Dumovca – nakon godina iščekivanja, kod zgrade mjesne samouprave u Ulici Vinka Sedinića 30a napokon  će se urediti novo igralište, koje će stajati  38.900 kuna. 

Komentara 2

DA
davorek1
17:09 20.04.2016.

A kada se misli poraditi na kontroli igrališta? Kada se misli spriječiti ulazak "pesekima" na dječja igrališta? Kada se misli spriječiti devastiranje istih i noćna okupljanja pijanica u njima???

JA
JackBack
07:54 22.04.2016.

Naravno hvale vrijedan projekt ali škole pod hitno trebaju drugu vrstu uređenja. OŠ grof Janko Drašković u Vrapču svakodnevno je okupljalište pijanaca i narkomana.Nisu to samo noćna "druženja" nego tijekom cijelog dana.Npr.prije par dana oko 11h ujutro lokalni pijanac teturaa po igralištu i padne valja se digne pa ode do živice uz rub igrališta povrati i urinira.To sve se dešava pred klincima koji su možda 2 ili 3 razred a učiteljica nezainteresirano gleda.Ravnatelj škole Kozina neželi se petljat kao ni učitelji jer "zakaj bi nam neko bušil gume po parkingu"to je bio odgovor učiteljice jednog od razreda.Znači da im je sigurnost djece manje vrijedna do automobilske gume.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije