Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori u SDP-u

Ž. Antunović: Trebamo telefon za prijavu korupcije u gradskoj upravi

Željka Antunović
Marko Lukunić
26.04.2010.
u 16:34

Napraviti projekt zapošljavanja žena od 45 do 55 godina te organizirati koncert za siromašne obitelji, neki su od prijedloga.

Referendum o garaži kod Hrvatskoga narodnog kazališta među članovima gradskog SDP-a, božićni humanitarni koncert za siromašne obitelji, projekt zapošljavanja žena od 45 do 55 godina, telefon na koji bi se prijavljivala korupcija u gradskoj upravi te rasprava o Cvjetnom trgu, potezi su koje će Željka Antunović povući do kraja godine. Naravno, ako pobijedi na unutarstranačkim izborima za šeficu gradskog SDP-a koji će se održati 23. svibnja.

– Ne smije odlučivati samo jedan čovjek, moramo pitati članstvo za mišljenje o svakom važnom pitanju za grad i stranku. U slučaju Cvjetnog trga ne može se mnogo napraviti, ali pokrenula bih raspravu po mjesnim organizacijama kako bi svatko mogao reći svoje rješenje problema – kazala je Antunović.

S obzirom da njezin program podrazumijeva okupljanje članstva i po interesima, Forum poduzetnika i Klub nezaposlenih izradili bi program zapošljavanja žena u Zagrebu. Kritizirala je i Vladine mjere. – Pametnije bi bilo da se sa 60 posto oporezuju oni koji imaju mjesečna primanja 100.000 kuna. Malo ih je, ali bi se isplatilo – savjetuje Ž. Antunović.

Komentara 20

RI
riječanka
09:51 27.04.2010.

joj, već mi se gade ove face........ ovaj njihov smješak, pogled, ma sve..

Avatar arcanius
arcanius
17:33 26.04.2010.

na koji se nitko neće javljati, glupačo.....ili će biti kao s onim ratnim invalidom koji se preko TV-a požalio za prcanje od strane države, pa mu se Kosorica ponudila pomoći.....sad je u Vrapču!!!!!!.....ako će biti takva pomoć, onda nam ne treba.....

1J
1japan
00:22 27.04.2010.

u kojoj je stranki željkica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije