Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI U MREŽI

Pukao vrelovod u Voltinom, dio Zagreba bez grijanja

Pukao vrelovod
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/5
13.12.2017.
u 09:11

Naši radnici intenzivno rade na sanaciji puknuća - navode iz HEP toplinarstva.

U zagrebačkom naselju Voltino rano ujutro došlo je do puknuća magistralnog vrelovoda zbog čega je prekinuta isporuka toplinske energije.

Grijanja tako neće biti u naseljima Voltino, Rudeš, Prečko, Špansko, Malešnica i Gajnice. Vrelovod je puknuo u Golikovoj ulici, a normalizacija se očekuje do večernjih sati.

- Napominjemo da za vrijeme trajanja sanacije puknuća pojedine zgrade u ostalim naseljima u zapadnom dijelu grada Zagreba (Vrbani, Jarun, Staglišće, Gredice i Knežija) mogu povremeno imati slabiji intenzitet grijanja i tople vode.

Pukao vrelovod
1/13

Naši radnici intenzivno rade na sanaciji puknuća. Molimo Vas za strpljenje i razumijevanje do ponovne uspostave isporuke toplinske energije - navode iz HEP toplinarstva.

Pogledajte i galeriju: Sitnice koje svi mogu učiniti, a znatno će vam smanjiti račun za grijanje

Pukao vrelovod
1/7

Komentara 6

DU
Deleted user
11:07 13.12.2017.

Ajmo kumovi!

DU
Deleted user
17:19 13.12.2017.

To je ono o čemu mnogi ljudi govore; lijepe su fontane, ukrasi, klizališta, snježne staze od Kaptola do Trga, ali treba obnoviti vrelovode stare i po 30-ak godina, vodovode, sanirati klizišta, privesti funkciji ili trajno ukloniti ruševne i napuštene zgrade, osigurati dovoljno gradskih domova za starije i nemoćne, dovoljno vrtića, dovoljno autobusa, dovoljno biciklističkih staza koje su povezane i funkcionalne a ne da počinju usred nečega i prekidaju se koje-gdje...

DU
Deleted user
19:48 14.12.2017.

A što je to vrelovod

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije