Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Regulacija prometa

Vozači oprez! U ponedjeljak su zatvorene ove ceste zbog komemoracije generalu Praljku

promet zagreb
Marko Lukunic/PIXSELL
09.12.2017.
u 12:48

Zbog posebnih mjera sigurnosti i organizacije prijevoza svih sudionika događaja, uspostavit će se posebna regulacija prometa

Zagrebačka policija izvijestila je kako će u ponedjeljak biti posebna regulacija prometa u zoni KD Vatroslav Lisinski tijekom komemoracije za pokojnog generala Slobodana Praljka i mise zadušnice u zoni crkve Sveta Mati Slobode.

Naime, zbog posebnih mjera sigurnosti i organizacije prijevoza svih sudionika događaja, uspostavit će se posebna regulacija prometa i to u ponedjeljak 11. prosinca:

– od 9.30 do 14 sati za sav promet, osim za bus ZET-a, zatvara se istočni i zapadni kolnik Trga Stjepana Radića od Ulice grada Vukovara do Paromlinske,

– od 6 do 14 sati zabranjuje se zaustavljanje i parkiranje za sva vozila na parkiralištu na Trgu Stjepana Radića s istočne strane zgrade Gradskog poglavarstva Grada Zagreba,

– od 9.30 do 14.30 sati zauzima se šljunčano parkiralište s istočne strane Zagrebačkog velesajma radi parkiranja većeg broja autobusa.

– od 6 do 17 sati zabranjuje se zaustavljanje i parkiranje za sva vozila na parkiralištu u Ulici don Petra Šimića s južne strane crkve Sveta Mati Slobode,

– u vremenu od 14 do 17 sati zauzima se desna prometna traka južnog kolnika Horvaćanske ceste od Ulice Hinka Wurtha do Ulice Hrgovići radi parkiranja većeg broja autobusa.

– Molimo sve sudionike komemoracije koji dolaze organiziranim prijevozom autobusima ili pojedinačno vlastitim prijevozom, da za parkiranje vozila koriste šljunčano parkiralište s istočne strane Zagrebačkog velesajmakod raskrižja Avenije Većeslava Holjevca i Antallove ulice u Zagrebu. Svi će s te lokacije autobusima ZET-a biti prevezeni do KD Vatroslav Lisinski od 9.30 do 11.30 sati u odlasku na komemoraciju, a u povratku do svojih vozila, od 13 do 14.30 sati po završetku komemoracije – priopćila je zagrebačka policija i zamolila građane da poštuju postavljenu prometnu signalizaciju i upute policijskih službenika i pripadnika redarske službe.

Komentara 7

TO
tolitol
18:48 10.12.2017.

Dobre su komemoracije, no od njih nikakve dugoročne koristi ako se ovaj skandal s presudom Praljku ne iskoristi kako bi se temeljito istražilo što je tomu kumovalo. Pogotovo istražiti ulogu i djelovanja istaknutih naših političkih glavonja koji su svojim potezima uspjeli postići da je zemlja koju su vodili i od koje su masno profitirali naposljetku završila u udruženom zločinačkom poduhvatu, a to nije primjerice slučaj sa Srbijom. Praljak je simptom, a uzroci su puno dublji.

EX
Exar89
19:00 10.12.2017.

Komemoracija za osuđenog ratnoga zločinca? Tog ima još samo u Srbiji.

AK
Alen.K
06:50 10.12.2017.

I opet su taksisti za našeg gradonačelnika govna samo zet-holding može vozit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije