Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spajaju podvožnjak

Vozači, naoružajte se strpljenjem: Gužve na rotoru, počeli završni radovi

Zbog zatvorene jedne prometne trake kod rotora nastaju velike gužve
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/14
09.09.2019.
u 11:10

Po jedan trak pristupnih cesta bit će zatvoren svakih 15-ak dana

Gužve na remetinečkom rotoru, na kojem promet od njegova zatvaranja sredinom lanjskog prosinca, “teče k’o vurica”, kako Zagrepčani kažu, iznenadile su jutros one koji su našli na kružnom toku i pokušali s njega krenuti za Novi Zagreb.

– Izgleda da je zatvoren još jedan trak ceste i sad se rade “čepovi” – dojavljivali su nam čitatelji iz kolone, dok nam je situaciju objasnio voditelj projekta rekonstrukcije rotora Goran Radić. Kako je rekao, počela je završna faza obnove, odnosno priključivanje novog tunela na postojeće prometnice.

Zbog zatvorene jedne prometne trake kod rotora nastaju velike gužve
1/14

– Novi podvožnjak na kojem smo radili sad moramo spojiti na cestu. Petnaestak dana trajat će sad radovi na skidanju za Novi Zagreb, onda se selimo prema mostu i tako ukrug. Mjesec i pol otprilike će to trajati – kazao je Radić pa odmah zamolio za strpljenje jer se sve polako privodi kraju.

Pogledajte i video: Novi Rotor u Zagrebu

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar dras32
dras32
11:25 09.09.2019.

375 slika gužve i nijedna novozavršenog podvožnjaka-tunela. Bravo za izvještaj.

LI
Linomedo
13:31 09.09.2019.

Nevjerovatno da vam je toliki problem fotografirati nešto o čemu pišete.

Avatar opara1
opara1
14:11 09.09.2019.

Lino vijerovatno im Silvano Hrelja nije dao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije