Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVILI SNIMKU

Vozač prošao kroz crveno, Bandić: Ako je to napravio sutra neće raditi taj posao!

Gradonačelnik Milan Bandić o spomeniku dr. Franji Tuđmanu
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/3
24.08.2018.
u 22:40

Iako je na semaforu bilo crveno, vozač je automobilom skrenuo lijevo i preko dvije trake skrenuo u Ulicu Hrvatske bratske zajednice...

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je stigao u Ulicu Hrvatske bratske zajednice kako bi najavio postavljanje spomenika prvom hrvatskom predsjedniku Franji Tuđmanu.

Kad ga je dovezao, njegov vozač zaustavi se u Vukovarskoj ulici, gotovo na raskrižju s Ulicom HBZ te nakon što se gradonačelnik zaputio prema novinarima načinio opasan prometni prekršaj.

Gradonačelnik Milan Bandić o spomeniku dr. Franji Tuđmanu
1/6

Iako je na semaforu bilo crveno, on je automobilom skrenuo lijevo i preko dvije trake skrenuo u Ulicu Hrvatske bratske zajednice. Baš u tom trenutku naišao je i autobus ZET-a, no srećom nije došlo do sudara. Sve su snimile kamere RTL televizije.

Gradonačelnik Bandić u svom stilu komentirao je vozačev prekršaj.

- Pustite snimku, ako imate! Ako je moj vozač prošao kroz crveno, sutra neće raditi taj posao - poručio je Bandić.

To je RTL kasnije i učinio:

 

 

Ključne riječi

Komentara 43

DU
Deleted user
16:46 24.08.2018.

hahahaha, čuj ga , ako je to napravio sutra neće raditi taj posao...pa banditu ti si zaboravio da si pijan skrivio prometnu nesreću, pobjegao, pa kad te pronašla policija, ti isti policajci bili suspendirani zato što su pošteno odradili svoj posao, pa kad je tvoja partija vidjela da ste zaista prekardašili vratili ste ljude na posao ali ti si i dalje nastavio biti gradonačelnik....samo u hrvatskoj....

DA
darwil
16:47 24.08.2018.

Previše taj vozač zna da bi ga se Bandić riješio, samo ga može postaviti za direktora jer jeinaće u gabuli.

GR
grodar
16:06 24.08.2018.

takvi ubijaju nevine ljude

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije