Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagradni natječaj

Vodimo vas na vožnju Segwayem. Dijelimo dvije vožnje za dvije osobe, najbrži dobivaju

Segway City Tour Zagreb
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
30.05.2020.
u 06:48

U povodu Dana državnosti i Dana grada Zagreba Segway City Tour Zagreb dijeli dvije vožnje za dvije osobe

Segway City Tour Zagreb, prva zagrebačka i hrvatska Segway atrakcija koja od 2007. uveseljava zagrebačke goste, u povodu Dana državnosti i Dana grada Zagreba nagrađuje čitatelje Večernjeg lista.

Dijele ture Segwayom, i to s dvije vožnje za dvije osobe - jednu vožnju za dvije osobe sutra, a jednu prekosutra. Rok korištenja je tri mjeseca.

- Ovih dana ušli smo u 14. sezonu, a ovim potezom htjeli smo u srca naših ljudi donijeti malo optimizma. Usluga je osim razgleda grada i atrakcija, jer naši gosti imaju prilike ne samo naučiti nešto o Zagrebu i Hrvatskoj, nego i naučiti voziti Segway - kažu iz Segway City Toura.

Svi koji žele otići na vožnju Segwayom mogu se javiti na gradska@vecernji.net. Pošaljite nam svoje osobne podatke (ime i prezime te kontakt telefon) s naslovom Segway City Tour Zagreb i prvih dvoje koji nam pošalju mail osvajaju vožnju.

Pravila o korištenju osobnih podataka: Sudjelovanjem u nagradnom natječaju i davanjem izričite privole kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz maila trgovačkom društvu Večernji list d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedeni će se podaci obrađivati u svrhu slanja informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva Večernji list d.o.o. i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom, i/ili SMS-om. Pohrana i obrada osobnih podataka vršit će se tijekom perioda od 3 godine od dana zaprimanja Vaših podataka. Također, dajem izričitu privolu i pristajem na obradu navedenih osobnih podataka u vidu snimanja i streaminga na internet stranicama društva Večernji list d.o.o. Navedeni podaci će se obrađivati u svrhu objave dobitnika. U slučaju promjene bilo kojeg Vašeg osobnog podatka molimo Vas da o promjenama obavijestite Večernji list d.o.o. slanjem e-mail obavijesti na zop@vecernji.net kako bismo ispravili ili ažurirali Vaše osobne podatke. Ovim putem Vas obavještavamo kako imate pravo povući danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da se obavijesti Večernji list d.o.o. u pisanom obliku na adresu Oreškovićeva 6H/1, 10010 Zagreb s napomenom „odjel marketinga GDPR“, elektroničkom obliku na zop@vecernji.net. Nadalje, po primitku izjave o povlačenju privole, pisanim putem ćemo potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju se više neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Napominjemo kako sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje će ostati pravno valjani. Osim prava na povlačenje privole, u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka, imate pravo na pristup i potvrdu od Večernjeg lista d.o.o. u vezi s osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja ("pravo na zaborav"), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor. Također, imate pravo podnijeti pritužbu nadzornom tijelu za zaštitu podataka.

U slučaju promjene bilo kojeg vašeg osobnog podatka, molimo vas da o promjenama obavijestite Večernji list d.o.o. slanjem e-mail obavijesti na info@vecernji.net kako bismo ispravili ili ažurirali vaše osobne podatke. Ovim putem obavještavamo vas da imate pravo povući danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično tako da se obavijesti Večernji list d.o.o. u pisanom obliku na adresu Oreškovićeva 6H/1, 10010 Zagreb s napomenom „odjel marketinga GDPR“, u elektroničkom obliku na info@vecernji.net. Nadalje, po primitku izjave o povlačenju privole, pisanim putem potvrdit ćemo primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju više se neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Napominjemo da će sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje ostati pravno valjani. Osim prava na povlačenje privole, u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka, imate pravo na pristup i potvrdu od Večernjeg lista d.o.o. u vezi s osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja ("pravo na zaborav"), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor. Također, imate pravo podnijeti pritužbu nadzornom tijelu za zaštitu podataka. Više informacija potražite u Politici zaštite privatnosti dostupnoj na www.vecernji.hr/politikaprivatnosti.

Ključne riječi

Komentara 2

LA
lajh1985
22:11 29.05.2020.

ja mislio da to vise ne postoji od kad dosli ovi elektricni romobili

Avatar SharonPO87
SharonPO87
14:49 02.06.2020.

w​​w︆︅︆︅︆︅​w︆︅︆︅︆︅​​​.​​k︆︅︆︅︆︅​​​i​​​s​​s​​​​t​​​​︆︅o︆︅︆︅​​k︆︅︆︅︆︅​​.​c​︆︅︆︅︆︅o​​m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije