Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagradni natječaj

Vodimo vas na predstavu "Nespojivi". Dijelimo po dvije ulaznice, najbrži dobivaju

05.04.2018.
u 17:34

Humoristična predstava Gradskog kazališta Požega namijenjena je mladima od 16 godina te odraslima, a može se pogledati u subotu u 20 sati u kazalištu Mala scena.

 

Pod nazivom “Nespojivi” nastao je autorski projekt koji se bavi samcima, odnosno činjenicom da je danas usprkos modernoj tehnologiji koja pruža razne mogućnosti za pronalazak partnera sve više ljudi - samo.

Zašto je tome tako, na urnebesan se način pita trojac u tridesetima. Oni su nespojivi s drugima, a katkad i sami sa sobom, ali se bore sa samoćom i ne odustaju od potrage za pravim partnerom. Glumački trio zadužen za smijeh čine Marijana Matoković, Mladen Kovačić i Ivan Grčić, a do sada su predstavu izveli u Gradskom kazalištu Požega te je uvrštena u konkurenciju Gumbekovih dana.

Humoristična predstava Gradskog kazališta Požega namijenjena je mladima od 16 godina te odraslima, a može se pogledati u subotu u 20 sati u kazalištu Mala scena. Svi koji žele pogledati ovu predstavu mogu se javiti gradska@vecernji.net. Za naše čitatelje osigurali smo 2 x 2 ulaznice. Pošaljite nam svoje osobne podatke (ime i prezime te kontakt telefon) s naslovom "Nespojivi",a prvi koji nam pošalju mail osvajaju po dvije ulaznice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije