Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagreb

Vlasnik kuće i njegov sin uhvatili lopova dok im je obijao prozor na kući

policija
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
28.04.2016.
u 14:26

On je u to vrijeme pokušavao obiti prozor u prizemlju, a čim je ugledao vlasnika i njegova sina pokušao je pobjeći

Lopova koji je jučer oko 9 sati pokušao kroz prozor provaliti u kuću Radoslava L. (83) u Sokolskoj ulici na zagrebačkoj Kustošiji u provali su spriječili vlasnik kuće i njegov sin koji su čuli buku te potom izašli na dvorište kako bi pogledali što se događa, a tada su ugledali provalnika.

On je u to vrijeme pokušavao obiti prozor u prizemlju, a čim je ugledao vlasnika i njegova sina pokušao je pobjeći, ali mu to nije pošlo za rukom. Radoslav L. i njegov sin uspjeli su ga uhvatiti, savladati i zadržati do dolaska policije, čija postaja se nalazi tek stotinjak metara dalje.  

>> Bandić na proslavi godišnjice stranke dao ultimatum Vladi

Komentara 2

FA
fakin2012
10:57 29.04.2016.

žalosno je što su "humani" propisi takvi da će sad lopov tužiti vlasnika i sina, jer ipak on je samo pokušavao obiti prozor, nije ih dirao, a oni su ga silom fizički spriječili da ode, dirali su ga, on njih nije :-(

HR
hr76
18:46 28.04.2016.

Nadam se da su ga pošteno nalupali prije dolaska policije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije