Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
goran vlaović:

Vlaović: Na dočeku nakon bronce osjećao sam se kao rock zvijezda

vlaovic
Soundset
01.05.2013.
u 22:07

Probijanje do pozornice je bilo nevjerojatno, razni policajci i zaštitari pokušavali su napraviti koridor da prođemo, ali to je bilo nemoguće. I onda... Taj pogled... - ispričao je Vlaović.

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Goran Vlaović gostovao je u utorak poslijepodne u Plavom busu Kvartoteke na Kegliću. Samo stotinjak metara dalje prije 15 godina doživio je nezaboravno iskustvo - doček Vatrenih pred gotovo 100 tisuća ljudi na Trgu Francuske Republike nakon osvjene bronce na SP u Francuskoj.

- To je zaista divna uspomena, koju mislim da nijedan od nas iz te generacije Vatrenih neće zaboraviti. Dolazak ovdje bio je fenomenalan osjećaj. Probijanje do pozornice je bilo nevjerojatno, razni policajci i zaštitari pokušavali su napraviti koridor da prođemo, ali to je bilo nemoguće. I onda... Taj pogled. Tad sam shvatio kako se rock-zvijezde osjećaju. To je bilo veličanstveno, nevjerojatno, divno - opisao je Vlaović u Plavom busu.

Ovaj 41-godišnji bivši Vatreni danas se bavi sportskim menadžmentom.

- Bio sam krenuo u trenersku školu, akademiju u HNS-u, koju sam praktički završio. Međutim, nikad se nisam krenuo baviti tim dijelom. Osjećam da još nije vrijeme. Vratio sam se u nogomet kroz menadžersku agenciju koju sam osnovao s kolegama Stanićem i Živkoviće. I želimo se baviti mladim igračima, da ne prolaze sve teške trenutke koje smo mi prolazili - zaključio je Vlaović u Kvartoteci.

>>Filip Juričić priznao: Grdno sam se zakačio za sapunice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije