Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prebačen u bolnicu

Vlak naletio na dječaka (14) u Zagrebu, teško je ozlijeđen

vlak
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
28.01.2017.
u 12:20

Polubranici bili su spušteni, a tada je naletjela i lokomotiva bez vagona kojom je upravljao 56-godišnji strojovođa

Teške ozlijede zadobio je maloljetnik na kojega je u petak navečer na zagrebačkom Črnomercu naletjela lokomotiva dok je prelazio prugu na kojoj su bili spušteni polubranici, izvijestila je policija.

Na dijete je naletjela lokomotiva bez vagona kojom je upravljao 56-godišnjak, u petak oko 22.50 sata na pružnom prijelazu preko Sokolske ulice. Maloljetnik je prelazio prugu dok su polubranici bili spušteni, a liječnička pomoć pružena mu je u KBC Sestre milosrdnice gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

>> Nesreća u Zagrebu: Čudom preživio nalet vlaka!

Komentara 3

DU
Deleted user
13:41 28.01.2017.

Kaj god! Ni u kojem slučakju nije vlak naletio na dječaka, nego je dječak podletio pod vlak jer je prugu prelazio u nedopušteno vrijeme dok su polubranici bili spušteni. Tada je svako prelaženje preko pruge najstrože zabranjeno, ali daj ti krsti naše ljude koji vole srljati kao muha bez glave.

Avatar Juki
Juki
12:31 28.01.2017.

Znači da je dječak podletio pod vlak.

OB
ObrenM
19:16 28.01.2017.

Decki ovih godina su pametni za internet,a ne znaju da se ne smije penjati na vagone niti prolaziti ispred vlaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije