Šefica kuhinje hotela Esplanade: Nisam mogla naći posao jer svi su tražili osobu s iskustvom
Prednost dajem korejskoj, talijanskoj i francuskoj kuhinji. Korejska me osvojila svojim bojama i filozofijom prema kojoj je svaka namirnica na tanjuru zbog određenog organa. Talijansku kuhinju obožavam zbog tjestenina, salata i rižota, a francusku zbog puno maslaca i raznih krema
Komentari 7
Zindandel's mi je malo pre "egzotican" po pitanju menija. U LeBistro idem redovito i odlican je. U svakom slucaju - dobra ponuda, sam mi malo prisjedne kad g. Bandic bude za susjednium stolom.
Vrhunska kuharica cesto kupuje,i sprema svojima doma zmrznute štrukle? Dajte ugasite novine.....
Nije mi baš jasna ova priča o volontiranju u Esplanadi,pogotovo što je sredinom prošlog desetljeća Esplanada išla u generalno preuređenje i nije radila,pa potom mjenjala vlasnike,,kako ste vi onda gospođo tu radili 20 godina?..lijepo je biti vrhunski u svakom poslu ali nije lijepo od muhe raditi slona,kuhati zna skoro svaka seoska domaćica pa ne radi od toga predstavu..ajde da je to medicina,avihacija ili neko drugo rijetko zanimanje gdje treba preko 10 godina visokih školskih godina učiti-nego kuharstvo sa tri godine obrtničke škole,ma dajte molim vas-glupost
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Dobar clanak, puno se moze nauciti iz njega. Hvala na otvorenosti.