Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sanacija Mosta Mladosti

Vikendima se ukida tramvajski promet u Novom Zagrebu

Most mladosti,Zagreb
Goran Stanzl/PIXSELL
14.01.2021.
u 16:24

Kao supstitucija uvodi se izvanredna autobusna linija 607 koja će prometovati na dionici Savski most – Avenija Dubrovnik – Držićeva – Ulica grada Vukovara

Zbog radova na sanaciji Mosta mladosti, tramvajski promet Novim Zagrebom bit će obustavljen vikendima (subota i nedjelja) u periodu od 16. siječnja do 28. veljače. Kao supstitucija uvodi se izvanredna autobusna linija 607 koja će prometovati na dionici Savski most – Avenija Dubrovnik – Držićeva – Ulica grada Vukovara.

Autobus će se polukružno okretati na raskrižju Avenije Marina Držića i Ulice grada Vukovara te će ulazno-izlazno stajalište biti u Držićevoj (kod “Dione”). Za vrijeme izvođenja radova, tramvajske linije 6, 7 i 14 prometovat će izmijenjenim trasama.

Linija 6 prometovat će trasom Črnomerec – Trg bana Josipa Jelačića – Glavni kolodvor – Autobusni kolodvor – Heinzelova – Žitnjak, Linija 7 trasom Dubec – Autobusni kolodvor – Ulica grada Vukovara – Savski most, a Linija 14 rutom Mihaljevac - Trg bana Josipa Jelačića - Frankopanska - Savska cesta - Savski most

Autobusna supstitucija noćne tramvajske linije 31 prometovat će uobičajenom trasom, javljaju iz ZET-a. 

                                                                     

 

Komentara 1

Avatar neugodan
neugodan
17:51 16.01.2021.

Jos jedna pljacka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije