Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VI BIRATE

Vikend-vodič: Besplatna joga u prirodi, plesnjak...

02.08.2014., Zagreb -  Reportaza s Ljeta na Strossu na kojem su uz likovne radionice, hladne napitke i koncerte mnogi zagrepcani odlucili provesti vecer na Gornjem Gradu. Photo: Davor Visnjic/PIXSELL
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
14.08.2015.
u 18:21

Čageraj uz duo Party i DJ Tihach očekuje sve željne plesa danas u Pučkom otvorenom učilištu

I dok je mnoštvo Zagrepčana spas od vrućina potražilo na moru, turisti su "preplavili" metropolu. A događanja tijekom vikenda svjedoče da im u Zagrebu tijekom ljetnih mjeseci ne može biti dosadno.

1. Besplatna joga 
u prirodi

Ponesite prostirku, razgibajte se i zabavite uz besplatno učenje joge svake nedjelje od 10 do 11 sati u Parku mladenaca, između Trnskog i Sigeta. Jogu vode instruktorice Ana Gligo i Lana Perkušić.

2. Na Opatovini Kabare scena Gumbek

Dio Histrionskog ljeta na Opatovini danas i sutra u 22 sata je Kabare scena Gumbek - Marijana kabare u izvedbi glumice Marije Borić i pijanista 
Zvonka Presečkog. 
Ponuda u sklopu kabarea obuhvaća najomiljenije i najpoznatije hrvatske i svjetske šlagere tridesetih i četrdesetih godina 20. stoljeća.

3. Plesnjak "Ko nekad u 8"

Plesnjak za sve generacije "Ko nekad u 8" očekuje posjetitelje svakog petka i subote na ljetnoj terasi restorana Savski mlin. Plesnjak se održava od 20 do 24 sata uz evergreene, a pleše se valcer, tango, cha-cha-cha, samba, rock'n'roll. 
Mjesto se može rezervirati na broju 6525-548.

4. Čageraj u Pučkom učilištu

Čageraj uz duo Party i DJ Tihach očekuje sve željne plesa danas u Pučkom otvorenom učilištu, Vukovarska 68 od 19 do 24 sata. Ulaz je 15 kuna, a možete se priključiti i školi plesa koreografa Tihomira Kološića.

5. Izumi Leonarda Da Vincija

Još do nedjelje traje Izložba Leonardo da Vinci - Genij u Kineskom paviljonu Zagrebačkog velesajma. Posjetitelji mogu razgledati 80 DaVincijevih izumljenih strojeva, ali i reprodukcije Leonardovih najpoznatijih slika i crteža, anatomskih studija i njegovih slavnih kodeksa (kolekcija crteža i zabilješki). Ulaznica je 70 kuna za odrasle, studente i umirovljenike 60 kuna, osnovnoškolce i srednjoškolce 45 kuna, a obiteljska karta je 195 kuna.

6. Filmovi za djecu u kinu Europa

U sklopu kina Bibijada u velikoj dvorani kina Europa nedjelju se od 17 sati prikazuje norveški dječji film Karla i Jonas. Ulaz na projekciju je besplatan.

7. Filmovi za djecu u kinu Europa

Facebook naših baka izložba je otvorena u auli Gradske knjižnice, a može ju se razgledati ponedjeljom, srijedom, petkom i subotom od 8 do 14 sati te utorkom i četvrtkom od 14 do 20 sati. Posjetiteljima izložbe pruža se uvid u spomenare nastale na zagrebačkom području, čije su vlasnice uglavnom bile mlade djevojke i žene iz urbanih sredina.

8. Posjetite špilju Veternicu

Špilja Veternica tijekom kolovoza može se posjetiti nedjeljom od 10 do 16 sati. Cijena je 20 kuna za djecu, a odrasle 30 kuna. S obzirom na to da je u špilji temperatura 10 stupnjeva Celzijevih treba se toplo obući. U slučaju lošeg vremena dežurstva pred špiljom se otkazuju te je nije moguće posjetiti.

9. Filmovi za djecu u kinu Europa

Blues gitarist Eduard Jimmy Matešić svira sutra u Hard Placeu, Ulica Hrvatske bratske zajednice 4. Klub se subotom otvara od 19 sati. Inače, Jummy Matešić ove je godine dobio Fender nagradu za najboljeg akustičnog gitarista.

>> Zbog procesija ZET vozi izmijenjenim trasama

Komentara 1

Avatar pivapivic
pivapivic
00:10 15.08.2015.

Tanjur graha pa onda fino izvoditi one zavrzlame vješanje noge o vrat.. Joga i Balkan..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije