Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20000 plavih balona

VIDEO Vatrogasci JVP Zagreb oduševili novom humanitarnom akcijom

JVP Zagreb
05.12.2021.
u 20:03

U novoj akciji vatrogasci JVP-a Zagreb podižu svijest o dijabetesu tipa 1

Novom i neobičnom akcijom iznenadili su nas danas zagrebački vatrogasci JVP-a Zagreb koji su pozvali svoje pratitelje na društvenim mrežama da snime kratki video u kojem balansiraju s balonom u sklopu akcije 20 000 plavih balona. 

Plavi baloni zaštitini su znak dijabetesa i šečera. U Hrvatskoj ima 20 000 osoba s dijagnozom dijabetesa tipa 1. 

-Plavi baloni simbol su dijabetisa pa vas pozivamo da se snimite kako balansirate s balonom i vidite kako je oboljelima od dijabetesa koji svakodnevno moraju balansirati sa šećerom. kliknite, podijelite i shareajte - polručuju vatrogasci u svojoj novoj akciji kojoj je cilj podići svijest o dijabetesu.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije