Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMILA IH KAMERA

VIDEO Ulovljeni na djelu: Drski lopovi opljačkali zagrebački kafić

Kradljivci provalili u poznati zagrebački kafić Patria
16.10.2019.
u 15:42

- Ukupna šteta je oko 15 tisuća kuna - izjavio je vlasnik kafića Patria

U ranim jutarnjim satima početkom mjeseca odvila se drska provala zagrebačkom kafiću Patria u ulici Božidara Magovca 54. Međutim, lopovi nisu računali na to da će ih na djelu 'uloviti' nadzorna kamera čija je snimka predana policiji. 

Dvojica nepoznatih provalnika provalila su 6.10. u kafić koji je samo dva dana ranije otvorio svoja vrata nakon što su ga mjesecima preuređivali. Nakon što nisu uspjeli provaliti na glavna vrata, provalnici su pajserom otvorili klizna vrata, te su ušli u kafić. Skinuli su dva nova televizora, nosače, a iz blagajne su izvadili 500 kuna. 

- Ja sam otišao u subotu u Italiju. Žena je vidjela da je provaljeno i zvala me, pa smo pozvali policiju. Nisu uspjeli na glavna vrata, pa su probali na klizna vrata. Ukupna šteta je oko 15 tisuća kuna - ispričao nam je vlasnik kafića Patria Mirko Sesar koji misli da je netko vidio televizore i poslao lopove. 

Na snimci se jasno vidi kako lopovi imaju šilterice i marame kako bi sakrili svoj identitet i rukavice kako ne bi ostavili otiske. Zagrebačka policija potvrdila nam je kako je prijavljen slučaj provale i krađe. 

Ključne riječi

Komentara 9

OX
oxymoron
16:02 16.10.2019.

Drski lopovi, hahahaha.

JM
ja-ma
16:12 16.10.2019.

Naći će ih nikad, kao i kod nas kad smo još jasniju snimku poslali.No...našao ga je moj muž. :)

SM
Smrdo
17:05 16.10.2019.

Moram pohvalit režiju, jedina opaska, fali muzike... možda iz warriorsa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije