Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dok je prosvjed trajao

VIDEO Skladište u Sesvetskom Kraljevcu je ispražnjeno, više nema glomaznog otpada

Privatna arhiva
30.10.2021.
u 17:59

Neki sat vremena nakon što je prosvjed završen, kazali su nam u Uniji Novoj, skladište je potpuno ispražnjeno te se ondje više ne nalazi glomazni otpad. To se može vidjeti i u videu koji smo dobili.

I dok su se stanovnici Sesvetskog Kraljevca jutros okupili i tako pokazali svoje nezadovoljstvo činjenicom da se u tvrtki Unija Nova skladišti glomazni otpad te izražavali sumnju hoće li gradonačelnik skladište isprazniti prije isteka od obećanih 75 dana, u isto vrijeme kamioni Čistoće iz tog su skladišta odvozili otpad. Nekih sat vremena nakon što je prosvjed završen, kazali su nam u Uniji Novoj, skladište je potpuno ispražnjeno te se ondje više ne nalazi glomazni otpad. To se može vidjeti i u videu koji smo dobili. 

 

Jutros su se, podsjetimo, stanovnici Sesvetskog Kraljevca okupili kako bi iskazali neslaganje s načinom na koji gradonačelnik Tomislav Tomašević gospodari otpadom. Okupljanje su podržali i gradski političari, a organizirao ga je predsjednik tamošnjeg Vijeća mjesnog odbora.

Komentara 16

DU
Deleted user
18:46 30.10.2021.

Kakve gluposti trkeljaju aktivisti po zadatku ,, jedan te isti stil pisanja, jednaki tipfeleri na deset različitih profilov... I to sve za naše peneze.....ma nećete u Čavogalve niste ni prije🤪🤪

Avatar Duran Duran
Duran Duran
21:38 01.11.2021.

Kakva brzina i to po noći. Opančari još nisu ni piriprijetili kad ono glavni jaro pod stolom riješio problem. Doći će dan kad vam budu usta puna vašeg smeća...

MK
MKGRA
22:24 30.10.2021.

Nocu odvezen,? tako je i za vrijeme bivseg otpad odvožen nocu na Jakuševec

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije