Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika opasnost

VIDEO Semafor 'poludio' i zbunio vozače u Zagrebu

Trnava
20.12.2018.
u 14:18

Čitatelj nam je rekao da nije prvi put da semafor ne radi te da je upravo na tom raskrižju već stradalo nekoliko ljudi

Jedan čitatelj poslao nam je snimku semafora iz zagrebačke Trnave koji se pokvario. Semafor je kako kaže 'poludio'. Na snimci se vidi kako se u jednom trenutku gasi crveno svjetlo, potom pali žuto i vraća se opet na crveno

Čitatelj nam je rekao da nije prvi put da semafor ne radi te da je upravo na tom raskrižju već stradalo nekoliko ljudi. Tu se nalazi i pružni prijelaz.

Pogledajte video: Semafor u kvaru u zagrebačkoj Trnavi

 

Ključne riječi

Komentara 6

KR
Kalkulirano riskantan
15:11 20.12.2018.

To je prioritet u Zagrebu , a ne rotor! Od Donjih Svetica do Čulinečke ne može se proći sjever- jug! Ovo raskršće je užas! Gdje je gradski ured za planiranje!?Pod hitno! denivelacija

RO
rul.oflo
15:59 20.12.2018.

najgori željeznički prijelaz u cijeloj državi!!

Avatar Niškorist
Niškorist
07:04 21.12.2018.

Kad Zagrebom upravlja Zagrebćanec ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije