Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava u centru Zagreba

VIDEO Otkriven muškarac koji je biciklom gazio golubove, podnijeta kaznena prijava

Biciklom gazio golubove na Trgu
Foto: Facebook/Prijatelji životinja
1/2
04.04.2019.
u 16:06

Snimku nemilog događaja na svojoj Facebook stranici objavili su Prijatelji životinja

Udruga Animalex i Prijatelji životinja podnijeli su kaznenu prijavu protiv muškarca koji se biciklom zaletio među golubove na glavnom zagrebačkom trgu zbog ubijanja i mučenja životinja.

Podsjetimo, nepoznati muškarac na središnjem zagrebačkom trgu vozeći bicikl zaletio se u jato golubova i pritom pregazio nekoliko nesretnih životinja. Snimku nemilog događaja na svojoj Facebook stranici objavili su Prijatelji životinja.

Muškarac koji je projurio na biciklu umalo je udario i čovjeka koji je sniman dok je hranio golubove.

Foto: Prijatelji životinja

 

Foto: Prijatelji životinja

Ključne riječi

Komentara 72

ND
Nikola_dm
17:30 04.04.2019.

na trgu se smiju hraniti golubovi.. a na rubu grada ne smiju se hraniti pilići, žugice niti purići...

AN
AnteizmalogZGa
17:34 04.04.2019.

boli me nešto za golubove......Ali da u gradu ima budala i manijaka na biciklima ...IMA. Nedavno sam parkirao u Hatzovoj. Iziđem van iz vozila ....odjednom kao dame konj opalio. ...I čujem čovca na biciklu....."kamo gledaš konju.....I odjuri dalje. Bilo jee promatrača....kao i kod ovih golubova.....Ali nitko nije reagirao na to što ležim na asvaltu......Ta ja sam samo obični čovjek.....bez "udruga" koje me štite.

AR
Arger
16:16 04.04.2019.

Pa kakvi ste vi to novinari....nekad kada se pisao takav clanak onda je bilo obavezno i navesti pociniteljevo ime i prezime.Ovako vijest moze biti i obicna izmisljotina koju nitko i nigdje nemoze provjeriti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije