Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVA DANA ZAREDOM

VIDEO Nevrijeme u Zagrebu: Jak vjetar rušio stabla i nosio kontejnere, padala i tuča

Foto: Hana Ivković Šimičić/Ivana Jović/Dora Taslak/Paula Hađur
1/7
17.06.2022.
u 17:10

Nakon što je prvi dio petka protekao relativno sunčano i toplo, ovoga poslijepodneva ponovno je pala kiša popraćena jakim vjetrom

Zagrebačko je područje u petak poslijepodne ponovno pogodilo kratkotrajno nevrijeme, a vatrogasci su zabilježili dvije intervencije. 

Podsjetimo, sinoć oko 19 sati Zagreb je pogodio veći pljusak s grmljavinom, a u centru Karlovca stablo je palo na automobil. 

Nakon što je prvi dio petka protekao relativno sunčano i toplo, ovoga poslijepodneva ponovno je pala kiša popraćena jakim vjetrom

Zagrebački vatrogasci zabilježili su zasad pet intervencija - na Miramarskoj cesti palo je stablo na kuću i parkiralište, dok su na Britanskom trgu vatrogasci imali intervenciju uklanjanja dv dijela limene oplate sa krova zgrade. 

Osim toga, stablo je palo na parkirana vozila na Jarunskoj cesti te je na Sigetu palo stablo od 15 metara, a na Vodičkoj ulici u Dubravi stablo dužine oko pet metara palo je preko prometnice

Jak vjetar puhao je netom prije pljuska na području Sloboštine, a brojni su se građani sklonili u kafiće. 

Jako je puhalo i na području Trešnjevke, kod Cibone. 

Ljudi su bježali od nevremena i u Velikoj Gorici gdje se mogla čuti grmljavina

Na području Markuševca padala je jača kiša, a mjestimično je i padala tuča

Na nekim je područjima Zagreba vjetar toliko jako puhao da je i nosio kontejnere po parkiralištu. 

Ključne riječi

Komentara 4

AB
abfotokeramika
19:21 17.06.2022.

Nisu zvonili. Tko im je kriv.

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
17:47 17.06.2022.

Munje i gromovi, poplave i požari / našem selu ništa ne moguuu / jer vatrogasac Mirko uvijek budno pazi / u vatrogasnoj kući se nalazi!

KE
Keksi
18:41 17.06.2022.

Tko odgovara za štetu na autu od kontenjera?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije