Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
13 9°C
 • Varko:

  Stvarno nemam ništa protiv biciklista i stvarno poznajem one koje se ozbiljno bave s time i nemam milimetra zamjerki. Ali velik broj biciklista se u Zagrebu ponašaju kao idioti. Uopće ne paze sami na sebe a očekuju da drugi trebaju ... prikaži još! voditi računa te glume kao ugroženu vrstu koja se ponaša kako im je volja. Zelete se ko sivonje na pješački i to gdje nema označene trake za bicikliste, a vozači automobila trebaju strepiti i kočiti ko budale da ih ne pokupe jer ih do zadnjeg trena ni ne primjete. Prelaze preko crvenog, preko pješačkih, prešaltavaju se sa pješačke staze na cestovnu i obrnuto kao da su akrobati, a očito lete i preko tramvajskih pruga bez ikakve pažnje. Ovo me čak ni ne čudi što se dogodilo i jedino mi žao vozača tramvaja koji će imati traume radi ovakvih koji ne paze sami na sebe.

 • Deleted user:

  Ovaj je sigurno bio na prosvjednoj vožnji biciklističkog sindikata pred koji vikend. Što tramvaj uopće ima raditi na Jelačić placu, dok ja uživam svoje ljudsko pravo da mahnitam na biciklu? I, naravno, kao i @Varko, i meni je žao vozača ... prikaži još! tramvaja. Istraumatizirati se zbog budale...

 • Avatar suludisumar
  suludisumar:

  Potpisujem Varka i moram dodati da je centar grada okupiran ljudima koji misle da je bicikl nešto što je bezopasno i bezobrazno terorizijaju i pješake i vozače. Ovaj na slici mi uopće ne liči na dječaka. Jedan dan u Ilici ... prikaži još! vidim dvije djevojke sa slušalicama u ušima kako voze u suprotnom smjeru i kad se spizde u tramvaj, bit će kriv tramvajac jer se nije maknuo. Ili lik koji dostavlja pizzu i spušta se Zakmardijevim stubama sa biciklom prema Radićevoj i gazi koreance i japance koji se vračaju iz obilaska Gornjeg grada. Neke stvari bi trebalo regulirati. Znam da je gužva u centru, ali ludilo je uvijek samo ludilo.

Još iz rubrike Zagreb

Zagreb: Privođenje muškarca povezanog sa smrću maloljetnice
8
SMRT U SOPOTU

Iskaz privedenog muškarca: 'Bila je sa mnom u stanu. Kad sam se probudio već je bila hladna'

Ubojstvo u Sopotu
MISTERIOZNA SMRT U SOPOTU

Tijelo maloljetnice bilo je odbačeno niz stube: 'Treba biti temeljit jer svaki detalj može riješiti istragu'

2
Zagrebdox
16.izdanje zagrebdoxa

Top dokumentarce sada će moći gledati 50 posto više publike

2